A Trónok harca sztárjával jön a Project Blue Book című ufós drámasorozat – infók és interjú

Mint arról a Cinegore Facebook-oldalán korábban is beszámoltunk, 2019. szeptember 19-én debütál az Epic Drama című csatornán a Project Blue Book, magyar címén az A kék könyv-projekt című drámasorozat. A hatalmas sikerű és nem akármilyen neveket felvonultató sorozatról most további információkat is megtudtunk, illetve kaptunk egy exkluzív interjút is a sorozat egyik sztárjával, Ksenia Solóval.

A két hét múlva induló sorozatról Absvrd korábban már írt, márpedig ha az ufórajongó kolléga a témában egy alkotásra 10/10 pontot oszt ki, alighanem annak lehet hitelt adni. A sorozatban persze minden adott volt a nagy sikerhez is, hiszen lebilincselően izgalmas történet és kiváló stáb járult hozzá a PBB elkészüléséhez. Minden epizód egy külön történetet dolgoz fel, amelyek fókuszában a paranormális jelenségek vannak.

A 10 részből álló első évad húzóneve többek között az Oscar és Golden Globe-díjas rendező, Robert Zemeckis, de a Trónok Harcából jól ismert Aiden Gillent, a Vámpírnaplók sztárját, Michael Malarkey-t, a több sorozatban kiválót alakító Ksenia Solót, valamint Neal McDonough-t is viszontláthatjuk a filmvásznon. A SchisCom jóvoltából egy rövid interjút is tudunk közölni a kanadai-lett színésznővel, a gyönyörű Ksenia Solóval.

Hogyan jellemeznéd a karakteredet, Susie Millert a Project Blue Bookban?

Susie rendkívül keménynek, manipulatívnak és ridegnek látszódik a filmvásznon, de idővel azért kiderül, hogy van más is az álarc mögött.

Nagyon sok sikeres filmben és TV-sorozatban játszottál már. Melyikre vagy a legbüszkébb?

Igazából arra vagyok a legbüszkébb, hogy eddig soha nem játszottam el két ugyanolyan szerepet. Minden televíziós és filmbéli szerepem teljesen különbözik egymástól, mind személyiségben, mind megjelenésben.

Miért döntöttél úgy, hogy színésznő leszel?

Azért döntöttem a színészkedés mellett, mert nincs egyetlen másik szakma sem, ahol lehetőséged van megtapasztalni, milyen más emberek bőrébe bújni, elmesélni a kihívásaikat, a küzdelmüket, megélni a sikereiket és bukásaikat. Számomra ez a legnagyobb tapasztalat, amelyből tanulhatok.

Lettországban születtél. Mire emlékszel a gyermekkorodból?

Nagyon sok szép emléket őrzök például Jürmaláról, ahol a fehér homokos tengerparton kicsi borostyánokat gyűjtöttünk, és azt hittem, azok igazi gyémántok.

Ksenia Solóval és a Project Blue Book rejtélyeivel szeptember 19-én találkozhatsz először az Epic Dramán, majd minden csütörtökön 21 órától tűzi műsorára a csatorna a misztikus sorozat legújabb részét.

Be the first to comment on "A Trónok harca sztárjával jön a Project Blue Book című ufós drámasorozat – infók és interjú"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .