Killer Toilet from Outer Space (2003)

Úgy tűnik a téma kimeríthetetlen, mármint a …from Outer Space koncepció. Az év végi lazítás során a neten barangolva akadtam rá Tim van Miert (Zombi Picnic, Kung Food) rövidfilmes fazon iszonyatosan pihent produkciójára. És ahogy a címében is mutatja, itt bizony repülő csészealjakról lesz szó… méghozzá vécécsészékről!

A néhol feliratokkal operáló, alig kétperces rövidfilm hihetetlen precizitással megkomponált képei önmagukért beszélnek, de vészjósló zenei hangaláfestése úgyszintén növeli az élvezeti értékét.

Kell is egy olyan világban, ahol a wc-vel kapcsolatos sci-fi és vagy horror tematika is kezd már betelni a trash barnás árnyalatú palettáján. Mesélhetnék az Attack of the Killer Turds című párperces agymenésről, de inkább hagyom a fenébe. Vagy ott van a két lábon járó fekáliává változott szerencsétlen Monsturd (aka Shitman). De említhetném még Zombie Ass – Toilet of the Dead című ázsiai förmedvényt, a szó legbarnábbik értelmében. Sőt, ha már itt tartunk, tavaly jött ki a Death Toilet nevezetű csoda, ami nem rejti wc-deszka alá a véleményét. Ha pedig tetszik a tematika, nyugodtan keresgessetek más egyéb anyacsere-folyamattal kapcsolatos szórakoztatóipari dolgokat, mert (sajnos vagy sem) mindig van új a nap alatt az internet mélységes bugyraiban…

Értékelés: 9/10

eyescream

Be the first to comment on "Killer Toilet from Outer Space (2003)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .