Necro Files 2: Lust Never Dies (2003)

necrofiles2_thumbAzt hiszem az egyik film, amit a legjobban vártam az utóbbi időkben, az a Necro Files 2 volt. Így hát bimbózó rózsák virágoztak ki a szívemben, amikor végre megkaparintottam – és újabb 70 percnyi mocsok omlott a pofámba. Az első rész igen nagy hatással volt rám és vártam, mit hoznak ki a folytatásból. Nem volt könnyű dolguk a készítőknek, hiszen szegény Logannal jól elbántak az első rész végén… de most úgy őszintén, ez akadály? Nem hiszem, és szerintem senki sem hiszi. Minden igazi nagy filmnek elkészül a folytatása, és ez alól a Necro Files sem lehet kivétel. A maga módján azért egy mérdföldkővel állunk szemben, hiszen még egy ekkora mocskot nem látott az emberiség.

Mint tudjuk, az első rész végén Logan elhalálozik, de valahogyan tovább kellene vinni a történet bonyolult fonalát. Erre kiválóan alkalmas az öcsike, aki a bratyóhoz méltóan folytatja tovább az ipart. Általában a fejére húz egy maszkot (ami kb egy zöld műanyag koponya egy kendővel) ilyenkor elváltozik a hangja, és a lelkében lakozó démon hatása alá kerül. Első áldozata egy szőke spinkó, akinek jól elvágja a torkát, majd kis jancsikáját a hölgy legnemesebb testrészébe helyezi. Utána persze jófajta necrofil kannibál módjára elfogyaszt nemi husikát a leányzóból, majd a kiömlött vérrel ráirja, hogy SLUT (ezen 10 percig röhögtem). A követklező áldozat egy csini kislány, aki éppen buliba készül és kinyalja magát. Greg beront hozzá, levetkőzteti, majd egy kellemes kis effekt keretében elvágja a torkát. Nem sokat szarozik, egyből ráveri a csajszi kannáira. Aztan mint aki jól végezte dolgát, elmegy. Útja egyből a temetőbe viszi, kissé ittas állapotban. Meglátogatja a báttya sírját, amit hulla részegen leokád majd le is pisál. Itt jön a megdöbbentő jelenet: a vizelet és a hányás halálos keveréke egy szép délutáni napon feléleszti Logant, aki azonnal kis is mászik a sírból, így megkeződhet a pszihopata necrofil kannibál zombi mészárlásainak újabb kalandja. Hősünk nem tököl túl sokat, az erdőben mindjárt megtalálja első áldozatát, egy arrafelé kavirnyáló nőt. Miután letépi róla a ruhákat, hatalmas fütykösét beletolja a nőbe, majd miután befejezte, letépi a melleit és elfogyasztja.

necrofiles21

Logan további kalandozása során belebotlik egy punk csókába, aki éppen a nőjét dugja (Logan álló fasza mutatja az irányt hogy, hol vannak a muffok), elkapja a kölköt majd jól megkeféli a csajt. Vagy mégsem? Mert ez csak egy rémálom volt, amit a két idióta debil rendőr közül az egyik álmodott. Mert ők is itt vannak ám, az ő feladatuk újra ugyanaz: megtalálni azt, aki nyirbálja lefelé a nőciket a városban. Rádión jön a füles, hogy újabb gyilkosság történt, egy nőt megint kinyírtak. A következő képkockán Greg éppen falatozik, méghozzá egy női muffra önt kecsöpöt és jóizűen eszegeti. Bejön hozzá a főnöke (mert Greg egy pornófilmeket gyártó cégnél dolgozik), és szokás szerint jól lebassza. Váltás, és a következő jelenetben ismét Logant figyelhetjük. A következő áldozat egy faszi és a sado mazo kurvája. Logan illedelmesen odasétál, majd letépi a gyerek faszát, és előbb azt, majd a saját péniszét tuszkolja fel a nőnek (majd nem maradhat el a kötelező melletépés sem). Közben Greg-et mint Logan öccsét felkeresi a két idióta zsernyák, hogy kihallgassák a gyilkosságok miatt. Miután kikérdezték, Greg ügyvéddel fenyegetőzik, aminek az lesz a vége, hogy leütik a picsába 🙂 Greg-et közben kirúgja a fönöke, erre ő kissé felkapja a vizet és elmetszi a góré torkát. De mivel nem szokott félmunkát végezni, ezért elintézi a főnök nőjét is. Éppen sietne hazafelé, amikor összefut Logannal (a zombi bratyóval), de a zsernyákok követték, így gyorsan betuszkolja Logant a kocsiba és hazaviszi. Itt van egy-két laza jelenet: Greg beteszi Logannak a saját készítésű náci-pornó filmjét, amire Logan ki is veri a képernyőre. Sajnos azonban a csordogáló geci miatt a tv zárlatos lesz és kiég. Greg úgy dönt, hogy csapnak egy kisebb bulit és rendel egy kurvát. Logant addig bezárja a budiba, ő meg közben megkúrja a nőt. Logan meg nagy unalmában – meg ha már a budin van – szarik egy szép nagyot, de hát nem lehet végtelenségig a budin ülni, úgyhogy előjön és folytatódhat a buli: jól megdugják a nőt, aztán Greg kibelezi, csak a biztonság kedvéért. Ezután a két zsaru kint beront a házba, és elkezdőik a csetepaté…

necrofiles22

(Először is leszögezném, hogy ez a film valóban létezik és komolyan láttam. Nem csak kitaláltam ezt a sok baromságot. Valaki ráadásul ezt le is forgatta és meg is jelent. Szóval semmi ok a kételkedésre.)
Hát meg kell mondjam nem számítottam arra, hogy ilyen fasza lesz ez a folytatás. Iszonyatosan pozitívan csalódtam, ez minden szempontból jobb az első résznél. Több nő tűnik fel benne, akik sokkal jobb muffok, mint az első részben, sokkal több a belezés is, és rettenetesen sok hülye poén van a filmben. A két rendőrön megint befostam a röhögéstől, olyan szövegeket tolnak… meg a sok apró kis poén, amiket csak úgy beletettek a filmbe (pl. Logan áll a ház sarkánál és csak annyi látszik, hogy feláll a fasza… vagy a budis jelenetben, ahol Logan után a kurva kimegy a slozira és az ilyen véres szarral van összefosva). De az a jelenet is csodálatos, amikor Logan otthon van az öcsivel, az öcsi pedig megkérdezi, hogy ha ő is meghal neki is ekkora farka lesz? 🙂
Hát igen, ezért szereti az ember a mocsok szar filmeket, mert valahogyan nem csalódik bennük, hozzák azt a fost amit az ember elvár tőlük. Kisebb változások persze vannak, mivel sokkal több pinát mutatnak a filmben, tehát inkább valamiféle horror-pornó kategóriába lehetne besorolni a folytatást. Az biztos, hogy ha kiadják DVD boksz -ban az első résszel együtt, az elsők között leszek aki megrendeli.

 

értékelés: 10/10

Berzerker

Be the first to comment on "Necro Files 2: Lust Never Dies (2003)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.