Hellraiser: Prophecy (2006)

Ez a Youtube-on is megtekinthető alkotás nem tartozik hivatalosan a sorozathoz, egy rajongók által készített 22 perces filmecskéről van szó. Röviden lássuk, hogy mit sikerült pár ambíciózus fiatalnak hozzágondolnia ehhez a végletekig kifulladt szériához.

A főszereplő Lucifer, aki egy teológia hallgató kiscsajjal szeretné megnyittatni a kenobitákhoz vezető kaput. Az angyalokkal vívott második nagy háborúban szeretné ezt a dimenziót is maga mellé állítani és felhasználni. A lány előtte már ismeri a kocka mitológiáját, így kézenfekvő megoldás őt kényszeríteni a megfejtésére. Az Angelic vezetésével felvonuló kenobiták nem olyan barátkozós kedvűek, nagy lánccsörgéssel viszik el a szöszit és Lucifert is, utóbbi némi küzdelmet irányoz elő emiatt.
A történet faékhez hasonlatos egyszerűsége mellett a jelmezek ötlettelensége és szánalmas mivolta is borzolja a kedélyeinket. Természetesen egy amatőr filmnél nincsenek senkinek nagy elvárásai, de azért némi kreativitást kicsikarhattak volna magukból. Ez az angyalháborús vonal meg végképp elveti a sulykot… Őszintén szólva azt kívánom, bár kihagytam volna az életemből.

értékelés: 2/10

DeerWoman

2 Comments on "Hellraiser: Prophecy (2006)"

  1. Uhhh… eleinte azt hittem, jobb lesz, mint az utolsó részek, merthogy rajongók készítették, de aztán láttam milyen a minősége, most meg a beszámolód alapján… ezer bocs, hogy ezt is megírattam veled ;). A legrosszabb még hátra van, dátum szerint, ha jól tudom, pont egy hé múlva fog megjelenni.

  2. Gondolhatod, hogy alig várom… 😀

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.