Bad Biology (2008) (Halálos orgazmus)

Az eddig is teljesen abnormális műveket jegyző független filmes Frank Henenlotter (Basket Case trilógia, Brain Damage, Frankenhooker) legújabb elmebetegségében egy hét csiklójú lány és egy öntudatra ébredt, hatalmas méretű fallosz viszontagságainak lehetünk tanúi, így aztán a bizarr és tabudöntögető szórakozás garantált! Már ha bírjátok az ilyen irányultságú mozikat…

Jennifer ránézésre egy teljesen átlagos lány benyomását kelti, valójában azonban „mutáns”. Hét csiklóval született, ami aztán olyan fejlődési rendellenességeket okozott nála, mint a szünet nélküli, bárhol és bármikor előtörő, rendkívül hosszú lefolyású orgazmus, majd ezután két órán belül gyereket is szül! (Képességének neve egyébként hipermetabolizmus, ha valakit mégis érdekelne.) Foglalkozását tekintve fotós, bár ezt a szenvedélyét magánéletben sem adja fel: alkalmi szex-partnereit vakuzza agyon, ugyanis perverz módon élvezi a csúcsra jutó férfiak ábrázatának megörökítését vagy, ahogy ő profánul nevezi a „b*szó arcok gyűjteményét”.

Másik főszereplőnk, Batz szintén nem egy hétköznapi alak. Irdatlan méretű farkát egy tinédzserkori probléma okozta: abnormálisan működő hímtagjára szteroidokat meg mindenféle egyéb serkentő-szereket szedett, aminek hatására, hogy is fogalmazzak szépen, öntudatra ébredt, önállósodott a péló. Láthatjuk például, ahogy otthonában egy orbitális méretű maszturbáló-gépezettel próbálja nap mint nap elhallgattatni Őt, bár ez nem mindig sikerül. Így hát újabb szereket vásárol, mire egyszer a gigantikus szerszám leválik gazdatestéről, vagyis Batz-ről és ámokfutásba kezd!

A film végi csattanó nyilván mindenki számára lesett már: összefut a két nem hétköznapi alany, illetve hát testrész, így létrejön a kívánt aktus a hét csikló vs. mega-pénisz felállásban, viszont ezt a coitust egyikük sem éli túl…  de még így is is lesz egy csattanó a végén!

Egy teljesen amatőr filmről van szó, látszik, hogy szereplőink sokszor nem tudják, mit kellene tenniük, de az alacsony költségvetésből készült környezet is szinte azonnal lerí. Pozitívum viszont, hogy mindezeket a hiányosságait tudták pótolni vagy legalábbis némileg feltunningolni elmebeteg, morbid baromságokkal. Például ott van, amikor a pénisz szemszögéből láthatjuk az eseményeket – hasonlóval ugye már találkozhattunk Ron Jeremy gyilkoló, mutáns péniszét bemutató One-Eyed Monster című moziban -, aztán láthatjuk, amint Batz pénisze eklektikus féregmozgással közeledik szerencsétlen pucér nő felé (ez stop motion technikával készült), ami szintén beszarás, de annál a képsornál konkrétan sírva visítottam, amikor a pénisz fejével átdöfi a falat! És hogy tovább fokozzam ezt az eddig sem komplett, elborult szituációt, olyan is történik, hogy a látszólag halott péniszt a csaj a szájával újraéleszti…  Volt már szerencsém jó néhány mutáns-gyilkos fallosszal megáldott mozihoz,  de ez azt hiszem minden elmebetegséget túlszárnyal azzal, hogy mindezt teljesen emberi közegbe helyezi, ergó mindenféle társadalmi konvenciót megdöntve ezzel.

Értékelés: 7/10

eyescream

Be the first to comment on "Bad Biology (2008) (Halálos orgazmus)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.