Monster Man (2003)

monsterman_thumbIsmered az érzést, amikor úgy néznél valami jó filmet, valami újat, de hiába járatod az agyad, igazából egyik rendelkezésre álló mozi sincs kedvedre, és egyre inkább úgy gondolod, hogy hagyod a francba az egész mozizást. Ilyenkor erős felindulásból az első szart beteszed. Egy olyan filmet, amiről nem tudsz semmit, nem is érted mit keres nálad, de már az első percektől elkezded élvezni.

Adam volt barátnőjének az esküvőjére készül, hogy lebeszélje a lányt a frigyről és szerelmet valljon neki. A csaj ordas nagy kurva volt, tulajdonképpen mindenkivel lefeküdt csak épp Adammel nem, így a srác még mindig szűz. Ez egy horror, szóval kell bele málészájú ártatlan. Az útra nem egyedül megy – bár eredetileg úgy volt -, mert a hátsó ülésen elbújt idióta, nagypofájú, bunkó haverja Harley, aki mindenkinek beszól, megaláz, iszik és fingik, szóval útitársnak nem jó, de legalább hangos.

monsterman01

Az országúton a halál jeleként először egy halottaskocsi jelenik meg ijesztő feketeségével, később egy bazi nagy monster truck nem fér el a kis családi autótól, de végül is az igazi végzet egy dögös stoppos csaj képében keríti be őket.

monsterman02

Többet nem árulnék el a történetből, hiszen egy tisztességes, fordulattal is operáló, szórakoztató horror-vígjátékról van szó, abból a fajtából amin tényleg lehet sírva röhögni. Néha morbid, néha kissé kelekótya, de látszik, hogy Michael Davis (Golyózápor) szereti a műfajt, így a kikacsintások éppúgy hatásosak, mint a belezések.

monsterman03

Tegnap este akartam nézni valami könnyedet, és bár a cím arra utalt, hogy ez pont nem az lesz, de szerencsére erre nagyon rányúltam. Anno a videótékában, mikor már négyszer jártam körbe a kínálatot, a tékás sietett segítségemre, és ajánlott filmet ami: „neked biztos be fog jönni, mert nekem is nagyon tetszett!”, de általában csak arról volt szó, hogy kevesen kölcsönözték ki azt az alkotást, ezért bepróbálkozod nálad, hátha legalább nullszaltósra kitudja hozni. Ma már nem járok tékába, de szerencsére a különlegességekre még jók a megérzéseim. 😉 Nem felejthetetlen, de soha ne lássak ennél rosszabb road moviet.

 

Értékelés: 7/10

 

Miskei

Be the first to comment on "Monster Man (2003)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.