Blood Surf a.k.a. Krocodylus (2000) (Vérszörf)

bloodsurf_thumbAmennyiben a mostanság futó sok idióta mutáns cápás marhaság mellett inkább egy (ugyancsak csapnivaló) óriáskrokodilos filmre vágytok, akkor biza állíthatom, hogy megtaláltátok a tökéletes darabot! Nem elég, hogy ez a monstrum vízen és szárazföldön is egyaránt kegyetlen gyilkosként funkcionál, de szinte jelenetről-jelenetre változtatja az alakját, nagyságát, valamint színét, szóval a mű minőségi szórakoztatásához kétség sem fér!

Egy csapat fiatal Ausztráliába utazik: míg a bátrabb egyedek vakmerően vérszörfölnek (ez a rendkívül vonzó nevű sport abból áll, hogy húst szórnak a vízbe, hogy odajöjjenek a cápák, mert az mennyire menő!), addig a többiek felveszik hajmeresztő produkciójukat. Felbérelnek egy kapitányt, aki extra zsozsó fejében el is viszi őket egy zátonyhoz, ahol kedvükre űzhetik a tevékenységet.

bloodsurf_1

Kikötnek egy közeli szigeten, ahol a dzsungelben szexelő pár női tagját kötelező jelleggel felfalja a hatalmas zöld bestia, majd miután elsüllyeszti a hajójukat, a csapat többi tagja is szembekerül a lénnyel. Menekülésük közben összefutnak egy csapat virgonc kalózzal, aminek az lesz a vége, hogy hajójukra hurcolják őket. És elérkeztünk a kedvenc jelenetemhez, amikor is a kroki negyvenöt fokos szögben kiugrik a vízből, lassítva odahajol a hajó széléhez, ahol a rosszak főnöke épp az egyik főszereplő csajszit zrikálja, szépen megkajálja az arcot, majd ugyanígy visszatolat a vízbe, EPIC!

bloodsurf_2

Riadalmat kihasználva kilöködik a hajóból a rosszakat, de azok meg revansból felrobbantják, így mindenki a vízbe pottyan. Szerencsére a közelben cirkál a hajóskapitány, aki odavitte őket, és önzetlenül felajánlja, hogy visszaviszi a brigádot. Csak arról felejti el őket tájékoztatni, hogy ő meg mindenáron le akarja vadászni a bestiát, mert az régebben kinyírta az utasait.Némi vízi akció következik, amelynek során a vicces srác hátraszaltózik a kroki elé, a rendkívül irritáló rendező pedig egyenesen beleszörfözik a dög szájába. Megmaradt hőseink ezután visszatérnek a szigetre, ahol némi macska-egér játék után rájönnek, hogy halottnak tűnő krokodilokat nem érdemes rugdalni, mert miután rárobbantottak egy fél hegyet, még képesek visszatérni és megzabálni.  Vége előtt még egy laza tarzanozás is belefér, de csak miután a krokodil is velük együtt csúszik lefele a lejtőn, majd beleesik egy kiálló sziklába, és kampec.

bloodsurf_3

Elég mókás és ostoba hulladék, hogy csak és kizárólag DVD-n jelenjen meg. Ha ezt vesszük, akkor pedig jó hírnek tűnik, hogy egy krokodil áráért egyszerre többet is láthatunk, ugyanis a bestia folyamatosan változtatja nagyságát, kinézetét, színét stb. Hol egy közepes méretű bábut láthatunk, hol meg egy óriásira tunningolt CGI-szörnyet, szóval megjelenése tekintetében elég széles a spektrum. Szereplőink elég ízetlenek, és permanensen irritáló magatartást visznek végbe ahhoz, hogy már az elején a szörnyek drukkoljunk; még az a pár cici sem vigasztal minket, ami majd látszani fog. Haveri körben, bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztása után garantált a szórakozás!

Értékelés: 4/10

eyescream

1 Comment on "Blood Surf a.k.a. Krocodylus (2000) (Vérszörf)"

  1. phobic23 | 2013-03-02 at 19:06 | Reply

    Cikklista frissítve!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.