Succubus: Hell Bent (2007)

Succubus_thumbOldalunkon eddig valamiért hanyagoltuk ezt a középkori legendákból és hiedelemvilágból eredeztethető érzéki női démont, akinek specialitása, hogy alvás közben létesít szexuális interakciót bizonyos kiválasztott személlyel, ily módon csábítva el őt. (Hogy azért a hölgyek se unatkozzanak, ennek a természetfölötti entitásnak természetesen van férfi párja is, ő az incubus.)

Adam és Jay, a két jó barát tökéletes vakációjukat töltik, mikor az előbbi találkozik egy Lilith nevű igéző milffel, és hát lesz egy jó estéjük. Adam annyiban is hagyná a dolgot, csakhogy Lilith titokban utánaered, és éppen egy hármas akciót szakít félbe jelenlétével egy igencsak jól sikerült házibuliban.

Succubus_1

Természetesen újra kamatyolnak egyet, bár leginkább csak a nőci akarja. Közben visszajön a csaja – vele is kefél is donjuan -, majd a féltékeny succubus belefolytja a medencébe, merthogy Adamat az ő egyetlen és kizárólagos zsákmányának tekinti. Gazdag és befolyásos apuci miatt a rendőrség kénytelen hanyagolni a gyilkosságot, a démon meg naná, hogy tovább garázdálkodik. Előbb megöli a csávó egyik repülős társát, majd Jaynak szegi a nyakát. Adam a végén már tényleg nem tud kihez fordulni, mikor a neten megtalálja egy profi démonűző hirdetését…

Succubus_2

Rettentően összecsapott alkotás, ez már az elején látszik – naná, hogy DVD-re készítették. A cselekményben ordas nagy lyukak tátongnak, amit tangás jányok, vagány repcsis jelenetek meg irtó cool rákenroll bandás montázsokkal igyekeznek leplezni, néha meg humorral próbálkoznak, de az szintén gázos. Succubusunk elég szexi, és talán ez az egyetlen pozitívuma a filmnek, minden más (szereplők, vágások, CGI stb.) borzalmasan amatőr. Grátiszként pedig olyan kivénhedt akciósztárokat toltak be mellékszerepbe, mint a Lorenzo Lamas vagy Gary Busey, de még csak ezekért sem ajánlom megtekintésre.

Értékelés: 5/10

eyescream

 

Be the first to comment on "Succubus: Hell Bent (2007)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.