Bizarr bazár #2

bzarr

Eltelt egy hét és még mindig nyomulunk előre a hidegebb időszakba, vagyis talán több ideje van átlagban az embereknek a kis kuckójukban tenni-venni. Tökéletes alkalmat szolgáltathat egy klasszikus mű újranézésére vagy éppen leporolni az egész eddigi gyűjteményünk, netalán valami újjal bővíteni.

NECA Aliens Series 4

Ehhez például remek alapot szolgáltat a NECA cég érkező negyedik szériája, melyben Ellen Ripley két verzióját és Dallas űrruhás verzióját lehet majd találni. Az egységesen 7 inch méretű (18 cm) figurák szépen el lesznek látva felszereléssel is, ezek közül érdemes kiemelni Jonesy-t, aki szintén karakteres szereplője a filmnek, dacára, hogy egy mondata sem volt, lévén egy macskáról beszélünk. A minden részletükben mozgatható figurákat 2015. márciusától lehet majd megrendelni. Addig is itt vannak a hivatalos fotók:

[toyark]

Santa Claus Cthulhu Christmas Ornament

Ha már mindenképpen és elkerülhetetlenül jön a karácsony, érdemes lehet beszerezni egy világpusztuláshoz illő Cthulhu fadíszt. A 12 centis télapó sapkás zöldövezet még mindig megrendelhető, az pedig garantált, hogy bárki, aki meglátja a fát, megakad majd rajta a szeme. Rendelni itt lehet.

Puzzlebox Throw Pillow

A több méretben is kapható párna a Hellraiser sorozat ikonikus kocka dizájnjával készült, s amely díszítőelemként és pokoli álmok őrzőjeként is funkcionálhat. A párnát a következő oldalon lehet megrendelni.

Be the first to comment on "Bizarr bazár #2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.