Nyereményjáték (vége!)

JgBk70j A Cinegore szerkesztősége Szellemvárost látogat Magyarországon – áprilisban, és meghívunk 2 kedves olvasót (+1 fő társaságában) is egy felejthetetlen, idegenvezetéssel egybekötött élményre, amit még 1-1 üveg borral is megfejelünk – a hangulat miatt . Az, hogy kik tarthatnak majd velünk, az az elkövetkezendő hónapok során egy többfordulós játék keretében derül ki. A pontos helyszínt később tesszük közzé, és a pontos időpontot a nyertesekkel egyeztetjük (szombati nap lesz áprilisban).

Mi is a pontos díj?

2×2 fő részére egy közös, idegenvezetéssel egybekötött látogatás Magyaroszág egyik elhagyatott szellemvárosába (bizony, nem is egy ilyen van hazánkban!), és 1-1 üveg minőségi bor a két nyertesnek. (Az utazást a nyerteseknek kell megoldania saját költségre). A jó hangulatot és a szórakozást mi garantáljuk! Mivel értelemszerűen nem éppen tiszta helyre tervezünk menni, asztmások, vagy más légúti betegségben szenvedők kérjük ne jelentkezzenek. Szintén számítani kell arra, hogy némileg koszosak/piszkosak leszünk, szóval a megfelelő ruházatra is figyelni kell majd.

Mik a feltételek a nevezésre? – betöltött 18. életév – felelősségvállalási nyilatkozat aláírása – csak bátor olvasók jelentkezését várjuk, végülis egy elhagyatott helyet látogatunk meg

Hogyan is megy a játék? – A nevezés feltétele a Facebook oldal like-olása (az alábbi linken érhetitek ezt el), ennek a postnak a megosztása (share), illetve commentben egy rövid üzenet, hogy neveztek a “Szellemváros-versenyre”.

4 héten keresztül heti 1 kérdést teszünk fel szellemekkel, és kísértetjárta helyekkel kapcsolatban, minden kérdésre adott helyes válasz egy “jegy” a sorsolásra, azaz ha valaki 4 helyes választ ad, négy jeggyel vesz részt a sorsolásunkon. (A helyes válaszokat majd emailben várjuk a cinegore@googlegroups.com címre, az első kérdést március 1-én tesszük közzé).

————————————————————————————————

Update: Az utolsó forduló helyes megfejtése R’lyeh városa volt. A legtöbb helyes választ beküldők között lezajlott a sorsolás, gratulálunk Pizvor Brigittának és Pados Bernátnak, akik mindketten két-két belépőjegyet nyertek a Cinegore közös Szellemváros kirándulására. Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük legközelebb is játszani fogtok velünk!

1 Comment on "Nyereményjáték (vége!)"

  1. uram isten nyertem????? else hiszeeeem *A* TE JÓ ÉÉÉG!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.