Pervert! (2005)

pervert_thumbHa már trash, akkor nem lehet elmenni „a szexfilmek Einsteinje”, az egzisztencialista alkotó, a mélyen feminista reneszánsz ember mellett, aki a hatvanas években megmutatta azt, amit a tévében még nem láthattál. Russ Meyer és a CSÖCSök! Jonathan Yudis a 2004-ben elhunyt softcore nudie-cutie rendező emlékére készítette el Perverz! című filmjét, és bár a végső mű sokszor fárasztó, de legalább van benne gyurmapöcs.

A mozi amúgy H-14es besorolást kapott, ami HORNY-14-et jelent, méghozzá a filmben megjelenő: Nagy CSÖCSök, szex, vér és egy kígyó! miatt. De nem kell félteni a kisdedeket, a kígyó látványosan gumiból készült. James az egyetemről érkezik haza a sivatagba, ahol várja idős apja, Ezékiás és a családi ranch. Az öreg időközben beújított egy húsz éves nagy CSÖCSű luvnyát (Mary Carey jutalomjátéka, és nemnem, bár neki is karcos a hangja, Ő valami másban tehetséges 🙂 akit minden este elfenekelnek amúgy keményen, de azért a fiatal szűz srácra is szemet vet. A fiatal anyuka viszont rejtélyes módon eltűnik és mivel az apukának van egy különös hobbija, rohadó húsokból alkot nőket, ezért a gyanú ráterelődik. Ezékiás nagy kan, ezért a városban hamar összeszed egy barna leányzót, akinek teljesen véletlen szintén nagy CSÖCSe van. Természetesen ő is elvérzik egy éjszaka, így a fiú a megőrült apját lekötözi és ápolónőt hív hozzá. Az extra nagy CSÖCSű nővérke viszont szintén megmurdál, ami érdekes mert Ezékiás végig az ágyhoz volt kötözve. De akkor ki a gyilkos?

pervert01

Bizony, bizony. James annak idején egy pimp varázsló doktortól kért segítséget, aki voodoo szertartás keretében megszabadította volna(!) a negatív karmától amivel elijeszti a nőket, de valami félre sikerült így James pénisze minden este leválik a testről és gyilkolni indul.

pervert02

Darrell Sandeen veretes pályafutásának végén vállalta el Ezékiás szerepét, és baromi nehéz eldönteni, hogy direkte ilyen szar a játéka vagy ez volt a rendezői koncepció, mindenesetre remekel a perverz öreg cowboy szerepében. Yudis előtt viszont le a kalappal. Azért meggyőzni otthon az asszonyt, hogy pornószínésznőkkel tele tűzdelt filmet forgatok, de nem lesz semmi gond, viszem magammal a három éves fiunkat is, akit ráadásul az egyik jelenetben tiszta erőből felrúgok, szerintem plusz egy pontot jelent az értékelésnél.

pervert03

Igazából nem lehet haragudni erre az alkotásra, nyíltan akar adózni Meyer munkássága előtt, de pontosan tudja, hogy szöveg nélkül pusztán CSÖCSöket mutatni ma már nem lehet, ez már senkit nem kötne le egy órán keresztül, ki kell egészíteni egy plusz történettel ami mi más is lehetne, mint egy stop motion technikával készült foggal rendelkező, morcos PÖCS!

Értékelés: 5/10

Miskei

Be the first to comment on "Pervert! (2005)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.