Élménybeszámoló: Horror Cirkusz

2123

Október közepétől november végéig Budapestre költözött a horror cirkusza. Az előadás úgy hirdeti magát, mint “egy  show, amely három művészeti ág, a színház, a cirkusz és a kabaré világát olvasztja eggyé”, mindezt egy 18. századi pokolban. Megmondom őszintén, amikor először olvastam az eseményről, nagyjából a jegyárakig jutottam, mert elvből nem adnék ki egy ilyen élményért ennyi pénzt, hiába voltam alapvetően kíváncsi. Aztán néhány nap elteltével elkezdték különböző kuponos oldalakon 30-40-50%-os kedvezménnyel árulni a jegyeket, én pedig gondoltam, csak megnézem, mit is nyújt az itáliai műsor. Úgy véltem, csak jobb, ha saját szememmel döntöm el, hogy azért akciózzák-e a jegyeket, mert rossz az előadás vagy szimplán azért, mert amatőr marketingesek nem jöttek rá, hogy a minimum 6000 forintos jegyek nem a magyar pénztárcára lettek szabva. Lássuk a teljes igazságot!

Belépve a Felvonulás téren található sátorba, egyből egy hangulatos kis helység várt minket, gőzölgő száraz jég között sírok és horrorisztikus elemek. Itt természetesen felmerült bennem, hogy a horrorhoz leginkább az előtérnek lesz köze, a műsor inkább átcsap majd cirkuszi vígadalomba. A helyünket elfoglalva hamar elkezdték a szórakoztatást a későbbi főszereplők, és rögvest beigazolódott, hogy több film is ihletésül szolgált a készítőknek. Ahogy lenni kell, csoszogott utánunk zombi, házassági ajánlatott tett egy levágott fej kíséretében egy gyönyörű nő, de üldöztek minket láncfűrésszel is. Majd kicsit késve ugyan, de kezdetét vette a kétórás pokoljárásunk.

vampira-o

Alapvetően a darabbal kapcsolatban nem szívesen árulok el semmit, mert senkinek az élményét nem rontanám. Az előadás kiváló egyvelege volt a cirkusznak, a horrornak és a humornak, de ez a három szín egymást váltogatta, így egy kis borzongás után mindig következett egy adag könnyed nevetés (melyhez sokszor a nézők részvétele is kellett), majd a cirkuszi világ is szót kért. Külön dicséret illeti a zenét összeállító munkatársat, több dallam ugyanis elégedett mosolyt ragaszthat arcunkra. Mint ahogyan nincs hiány korabeli filmes utalásokból sem.

salut

Az akciós jegyek ellenére is alig harmadház nézte végig csütörtök este a Horror Cirkusz előadását, de aki ott volt, biztosan nem bánta meg. Szórakoztató 120 percet élhettünk át, gyönyörű nőket láttunk, sokat nevettünk, sokat is borzongtunk. Jó szívvel ajánlom tehát mindenkinek a darab megtekintését, nem fog csalódni benne.

www.horrorcirkusz.com

Be the first to comment on "Élménybeszámoló: Horror Cirkusz"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.