Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) (Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére)

scoutsguide_thumbIdén láttunk már tíz éves gyerekeket irtó tanárokat (Cooties) és David Koechnert, amint szidja a cserkészeket (Krampusz). Itt most Koechner cserkészvezető, a diákjai pedig zombikiller érdemrendért csatároznak. Éljen a #tűzrakóduplahorgoltnagyitzebránátkísérőkiscserkészeskü!

Ben és két barátja Carter illetve Augie csecsemőkoruk óta jó barátok, iskolájuk cserkészszövetségét hárman alkotják. 2015-ben nem túl népszerű ez a tanulócsoport, íjjal lőni és mályvacukrot sütni gyermeteg baromság, hőseink végzős létükre természetesen szüzek. Ezzel persze nincs probléma, csak Ben, Carter nővérébe szerelmes, Augie pedig kövér, szeplős és vörös, szóval ez a helyzet a jövőben sem fog nagyon változni, hacsak nem jön egy ZOMBI APOKALIPSZIS! – meg vele egy olyan hosszú combú sztripper, akit Bambi is megkönnyezne.

scoutsguide02

Legyünk őszinték: mára a zombikkal vagy valami filozófiai, morális baromságot próbálnak lenyomni a torkunkon (Maggie, ami azért nekem tetszett ám) vagy vígjátékban tálalják (Imdb tanulsága szerint az elmúlt másfél évben 20(!)-nál is több született), ami meg már egy kicsit kezd unalmassá válni, illetve a halálnemek kezdenek elfogyni, pedig a működő idegrendszerrel már nem rendelkező halottak gyilkolásában lehetne potenciál és kreativitás. Ezt azért fontos az elején megemlíteni, mert nagy dolgokat a Scouts guide…-tól se várjunk.

scoutsguide01

A legtöbb gyerekkori barátság az érettségivel, a felnőtté válással megszakad, elhidegül, főleg ha jön a NŐ! Ezt a Superbad valami félelmetes beleérzéssel tálalta, itt ennek valami halvány árnyékát láthatjuk. Tehát nem csak valami alibi történet áll a háttérben, hanem valahova igyekszik is eljutni, kilyukadni a kilencven perc, túl azon, hogy „niggerkéssel” (Clerks 2) csapolnak agyat.

Nem képes újat és többet mutatni, mint bármely más társa, viszont van szíve, amitől működik a kilencven perc.

Értékelés: 6/10

Miskei

Be the first to comment on "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) (Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.