Insecticidal (2005) (Rovarölők – Gyilkos mutánsok)

insecticidal_thumbÓriásbogarak a lánykollégiumban – ennyivel össze is lehet foglalni eme hulladék lényegét, várható pozitívumait (fedetlen keblek, melyek infantilis viselkedésű nőszemélyekhez tartoznak) és negatívumait (gyakorlatilag az egész film, kezdve a gyalázatos CGI-rovaroktól, az irreális helyzeteken át a mihaszna forgatókönyvig), így mást nem is igen mondanék előszó gyanánt.

Egy teljesen átlagos csajkollégiumban vagyunk olyan hétköznapi elemekkel, mint átlátszó zuhanyfüggöny mögötti enyelgés, részeg sunákkal teli udvari jakuzzi, egymást faló, nagycsöcsű, szőke leszbikusok, késeivel gyakorló harcművész cserediák, szobáját s/m kéjbarlanggá alakító művésznő, valamint a bulik alkalmával előszeretettel a bokorban rejszoló pizzafutár. Szóval csak a szokásos felhozatal.

insecticidal_8A történet középpontjában a stréber kislányos külsővel megáldott Cami áll, aki alagsori szobájában génmódosított (ősi ösztöneiket újra aktivizálandó) bogarait abajgatja – ez persze nem mindenkinek tetszik. Többek között a kolesz önjelölt, despotikus hajlamokkal megáldott dívájának, Josi-nak sem, aki Connan kinézetű szex-focistájával egyszer csak betör a szobájába, és bogárölővel lefújja az egész kompániát.

insecticidal_7Cami ettől elkámpicsorodik, hogy tönkretették az egész kutatását, a munkáját, sőt az életét, így hamarjában még az őt vigasztalni akaró lúzer barátját elküldi a jó francba. De titkon még mindig azokon a bogarakon jár az esze – nem csoda, hogy mindenki egy hülye kreténnek nézi.

insecticidal_4Aztán persze elkezdődnek a (hihetetlen teleportáló képességgel megáldott) óriásrovarok lassú és csendes hentelései a kollégium egész területén, folyton üzekedő szereplőinknek meg elég sok idő kell, mire leesik a tantusz. Túlélők szokás szerint megpróbálnak különféle trükköket, viszont a bogarak által megfertőzött Josi most még kiállhatatlanabb, mint általában…

insecticidal_3Igazából azt kaptam, amit vártam: egy csomó röhejes CGI-állatka (az imádkozó sáska koreográfiájára külön fel szeretném hívni a figyelmet, zseniális!!) meg selejtes színész(nő) kerülgeti egymást egy nagyjából zárt térben. Nyilván azt a készítők is tudják, hogy egy ilyesmit nem lehet komolyan venni, ezért itt-ott humort is próbáltak belecsempészni, de én például sokkal jobban röhögtem a három számmal kisebb melltartót viselő, cuki, szőke leszbikuson, aki bármelyik jelentben csak szerepel, kibuggyanni készülő csöcsei valahogy mindig lejátsszák őt a színről, haha!

insecticida_5Apropó, mellek: életemben nem láttam még filmet, ahol ennyi mikro-csöcsű lányt gyűjtöttek volna egybe! De most komolyan, adva van egy csomó kufirc-jelenet, legalább ott mutassanak már valami kézzel foghatót, ha már vetkőzésre adják a fejüket a szereplők, könyörgöm!! Aki szereti a teljesen infantilis szórakozást biztosító, csajos-szörnyes hulladékokat, annak telitalálat lesz ez a film!

Értékelés: 4/10

eyescream

Be the first to comment on "Insecticidal (2005) (Rovarölők – Gyilkos mutánsok)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.