Call Me Tonight (OVA) (1986)

CMTMiniA Top10-es listám hozzászólásai között olvastam pár animéről, amelyek horror kategóriába sorolhatóak és lemaradtak róla, mégis betegek. Igazából emiatt megnézem az ajánlottakat, hátha van köztük gyöngyszem, illetve az ember ugye bármikor tévedhet és lehet durvább gore filmecske is valahol, ami eddig nem jött szembe. Ilyen a Call Me Tonight is, melyről azért jelezték, hogy elsősorban body horror, illetve kissé erotikus. Nem feltétlenül lesznek ezekből hatalmas elemzések, de kértétek, így megkapjátok.

CMT1Az anime főhőse egy igencsak furcsa kéréssel hívja fel a telefonszex szolgálatot, merthogy Ryo Sugiura szokatlan átváltozáson megy keresztül, amikor felizgul. Rumi Natsumi érdeklődését ez alaposan felkelti, bár eleinte komolytalannak gondolja az ügyet és nyilvánosan ki is kezd a sráccal, azonban rá kell ébrednie, hogy a fiú tényleg szörnyeteggé alakul, ha szexuális izgalomba kerül. És persze erre egyetlen gyógymód lehetséges: ha trenírozza Ryot, tehát minél perverzebb látványoknak teszi ki, hogy hozzászokjon és kontrollálni tudja átalakulását. Vesztére Oyuki iszonyatosan kíváncsi természet és kiterveli, hogyan dugathatná meg magát egy igazi szörnyeteggel.

CMT2A Tatsuya Okamoto rendezte röpke, harminc perces OVA tekinthető akár olyasminek is, mint a Ginger Snaps, ahol a felnőtté válás, a hormonokkal való küzdelem, önmagunk testi változásainak elfogadást boncolgatják, azonban itt sajnos csak egy kicsit perverz sci-firől van szó. Kumiko Takahashi (Mermaid’s Scar, Witch Hunter Robin) karakter dizájnja a ’80-as évekre tökéletesen jellemző és bár az átalakulások izgalmasak, de semmiképpen sem mondanám őket ijesztőnek.

Mindezektől eltekintve nem mondanám, hogy megbántam a megtekintését, azonban tényleg csak body horrorról van szó, ami számomra nem elég kreatív, de nem is kimondottan rossz. Ajánlani nyugodt szívvel nem tudom, talán a trash rajongók szívesen megnézik.

Értékelés: 3.5/10

ANN

Smaragd Sárkány

Be the first to comment on "Call Me Tonight (OVA) (1986)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.