Milfs vs Zombies (2015)

milfsvszombies_thumbA nők szexualitásával operáló, modern élőhalottas produkciók eddig nem igazán hatottak meg, ugyanis általában komolynak gondolták őket, viszont ebből kifolyólag roppant középszerű szórakoztatást eszközöltek. Cikkem alanya viszont egyáltalán nem támaszt magával semmiféle követelményt, így aki egy teljesen hibbant baromságot akar látni kvázi-milfekkel, illetve hihetetlenül olcsó megoldásokkal, annak tökéletes választás lehet!

A történet röviden annyi, hogy néhány milf a férjeiktől távol összegyűlik, hogy kirúgjanak egy kicsit a hámból, amikor betámadják őket az emberhúsra éhező zombik egy csoportja. De később nem csak őket, hanem férjeiket is megrohamozzák az élőhalottak…

milfsvszombies_2

Egy teljesen komolytalan produkciót kapunk az arcunkba, de szerintem ezt a megtekintés előtt már bőven tudni lehet. Metálzenére beleket marcangoló élőhalottaink nem sok sminket kaptak (vagy bármiféle fenyegető outfit-et, amitől esetleg egy kicsit is ijesztően néznének ki), de a helyszíni installáció, vagy a trükkök színvonala is egy-egy Irigy Hónaljmirigy klipet idéz.

milfsvszombies_1

Kicsit mentené a helyzetet, ha a milfek legalább valamivel milfebbek lennének, de sajnos a közelébe sincsenek, sőt karizmatikusságuk kb. mint egy kenőmájasé. Az egy darab nettó pucérkodáson és a nagy ritkán kivillanó csecseken kívül az óriáscsecsemőnek öltözött „élőhalott”, a kutyaként viselkedő latexmaszkos szexrabszolga, Lloyd Kaufman, valamint a puncin keresztült kicibált belek azok a tényezők, amik hirtelen megmaradtak bennem, mert amúgy elég laposra és bénára sikerült. Ja, meg most jut eszembe, van még egy jelenet, amelyben egy óriási dildóval próbálnak meg a házba betörő zombik ellen harcolni. Szóval néha majdnem nevetni is lehet rajta.

Értékelés: 4,5/10

eyescream

imdb-share-logoyoutube-logo

Be the first to comment on "Milfs vs Zombies (2015)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.