Land Shark (2017)

Mint az oldal önjelölt trash- és egyben gagyicápa-film felelőse, szinte kötelességemnek éreztem, hogy bemutassam ezt a legújabb förtelmet, melyben a különféle extra-képességű, mutáns tengeri ragadozók egy egészen új alfaját ismerhetjük meg. A kőkorszaki-, szuper-, mocsári-, mega-, jeges-, homok-, zombi-, ördögűző-, szellem-, kétfejű-, háromfejű- (és nemsokára már 5fejű – a szerk :) cápák után köszöntsétek nagy-nagy szeretettel a szárazföldön (k)úszó iszonyatot!

A történet elején egy tetovált ribit láthatunk égetett szeszes üveggel a kezében, akit a homokban fetrengve felfal egy felfújható cápauszony feketét nyáladzó gumiragadozó, majd közvetlenül utána két zsákmányát vizslató halászt marcangol szét, miközben egyikük gumifejét nyaktól fölfelé kiköpi. Ezt követően egy karbantartó következik, majd egy modell és fotósa, és így tovább… Ezen képsorok közben pedig megtudjuk, hogy az óceánkutató központban Lucinda a cápákba injekciózott emberi DNS-sel való kísérletek után nyomoz…

Mark Polonia neve ismerősen csenghet olyan kritikán aluli produkciókkal a háta mögött, mint a Splatter Farm, Splatter Beach, Jurassic Prey, Bigfoot Vs Zombies, Sharkenstein stb., szóval nagy meglepetés nem érhet minket. Fogta a már jól bejáratott színészgárdáját, és se perc alatt összedobta ezt az igénytelen moslékot.

Sarah French szőkeségen kívül most nem sok maradhat meg a filmből a megnézését követően, mert vagy olyan teljesen érdektelen és gagyi kivitelezéssel találkozhatunk (lásd: CGI), mint a pusztulat, vagy pedig nyomorult gumicápánk keveredik olyan felfoghatatlanul röhejes szituációkban, hogy fejünket fogva kérdezzük vádlón MIÉÉÉÉÉR?! Film végi csattanónak szánt ember-cápa hibrid pedig egyszerűen priceless! Aki mégis belevág ebbe a közel 80 perces agyzsibbasztásba, annak előre szólok, nem lesz könnyű menet, haha!

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Land Shark (2017)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.