A Panel – magyar horror antológia érkezik Pécsről

a panel thumbAhogy magyar tematikus hetünkből (illetve korábbi, hazai szerzőkkel és rendezőkkel készített interjúinkból, insider cikkeinkből) látható, rengeteg jó, érdekes és kreatív kezdeményezést vonultat fel hazánk is horror terén. A témába vág, hogy pont augusztus elején keresett meg minket egy pécsi filmes csapat, akik konkrétan horror antológia sorozatot terveznek. Ennek első része, A Panel, már szeptemberben megtekinthető lesz.

A kezdeményezés története egy magyar zombie sorozat forgatásának koncepciójával kezdődött, kicsit nagyobb, komolyabb költségvetéssel. Az ötlet sajnos bedőlt (pedig valljuk be, ebben is lett volna potenciál), a résztvevőkből azonban megalakult a Mag Productions csapata. Tisztán zombis széria helyett pedig egy antológia lett a céljuk, Horror Stories of Pécs címmel, 40-50 perces, online elérhető részekkel, amelyek többnyire változatlan stábbal mutatnak majd be önálló történeteket.

a panel 1

Ennek első része lesz a Németh József által írt és rendezett A Panel, melyben egy panel épületben dugulás következik be, a kiérkező szakemberek pedig felfedezik, hogy azt emberi maradványok okozták, amelyeket az egyik lakó próbálhatott meg ilyen módon eltüntetni.

Ugyan jelenleg csak egy teaser videó érhető el Youtube-on, a megjelenésig már nem kell sokáig várnunk, a készítők tervei szerint pedig a továbbiakban három havonta jelentkeznének majd újabb és újabb részekkel, melyek között valószínűleg csak a rend kedvéért lenne egy zombis rész is.

a panel 2

A teljes forgatás önköltségű, az epizódok alapjául szolgáló történeteket is a csapat tagjai írják, arra próbálnak törekedni, hogy minden téren egy színvonalas, szórakoztató alkotás kerülhessen mind magyar, mind külföldi horrorrajongók elé.

A trailert az alábbi linken tekinthetik meg. Hírekért, információkért kövessétek a széria Facebook oldalát!
Természetesen ahogy elérhető lesz az első rész, olvashatjátok majd róla véleményünket.

Zoo_Lee

Be the first to comment on "A Panel – magyar horror antológia érkezik Pécsről"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.