Below (2017)

Az idén decemberben megrendezett Hungarocomix-on debütált Pádár Ádám és Pápai Gábor közös kiadványa, mellyel egyértelműen a horror iránt fogékony közönséget célozták meg. Ha kész vagytok, akkor lássuk mi is van Alant!

 

A történet szerint „Erik és Magnus Ólafsson hajójukkal kutatják az Észak-Atlanti Óceánt, reménykedve, hogy valami igazán különleges dologra lelnek. De ahogy a régi bölcsesség is mondja: vigyázz mit kívánsz… Az óceán fenekén olyan dologra lelnek, mely végzetesen megváltoztatja örökre az életüket!”

Mark Lawrence idézetével „A tenger mindig változik – és általában rosszabbra” kezdődő 28 oldalas, fekete-fehér képregény a szerzőpáros által alapított Mariachi Comic brand első kiadványa, kiadója pedig Awesomniac Comic. Pádár Ádám ötletéből Pápai Gábor által rajzolt történetet komplexnek egyáltalán nem mondanám, viszont annál inkább szemet gyönyörködtető(en fenyegetőre) sikerült minden egyes képkockája. Ja, és pluszpont jár, hogy nem valami unalomig ismételt monszter kerül elő a csattanóban, haha!

Megrendelhető:  facebook.com/theawesomniac

Értékelés: 9/10

eyescream

Be the first to comment on "Below (2017)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.