Top 5 Fake Trailer

Amikor az ember eljövendő (horror)filmek bemutatóit nézi a neten, gyakorta fut bele olyan rendkívül hatásosan felépített és szórakoztató produkciókat hirdető előzetesekbe, amit vicces kedvű embereket direkt azért fabrikáltak, hogy megtévesszék a naiv közönséget. Merthogy a trailerek mögött valójában nincsen semmilyen mozi, önmagukban állnak. Ezekből a roppant szórakoztató megtévesztő előzetesekből (fake trailer) gyűjtöttünk most össze néhányat!

5. Alientampon (2015) 

Egy földönkívüli matériával szennyezett tampon hatására a középsuli leginkább picsás csajából igazi vérengző monszter válik, aki nem restell sereget gyűjteni magának!

4. Handjob Cabin (2015)

Eli Roth 2002-es Kabinlázának paródiája lenne? Mindegy is, mert a recept önmagáért beszél: van egy erdő közepén lévő faház, négy fiatal, és egy csúnya arcú kézimunkázó szellemlény, aki még a lelket is kiveri belőlük, haha!

3. Zombinladen: The Axis of Evil Dead ( 2011)

Fiatalok az Atlanti-óceán mélyén megtalálják a kivégzett Osama Bin Laden testét, ami aztán egy véletlen során kólával találkozva újra életre kel, és elkezdi zrikálni az embereket!

2. Zomboobies (2014)

Bár a filmet közösségi finanszírozással szerették volna elkészíteni az akció nem járt sikerrel. Így “csak” egy elmebeteg trailerszerű valami maradt fent az utókor számára mindenféle csöcsre éhes zombiszerű lénnyel, haha!

1. Grindhouse Fakte Trailers (2007)

Mi is állhatna a dobogó csúcsán, mint a Tarantino és Rodriguez párosának Grindhouse-filmjei előtt levetített fake trailer pack, melyben olyan fiktív filmek előzeteseit ismerhetjük meg, mint a Werewolf Women of the SS, a Don’t, illetve a Thanksgiving. Ez alól egyedüli kivételt a Machete jelenti, mely aztán Rodriguez jóvoltából mégiscsak elkészült.

Be the first to comment on "Top 5 Fake Trailer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.