One-Eyed Monster (2008) (Egyszemű szörny)

Szex-horror kategóriában e portálon találkozhattunk már a vagina dentata mítoszának különféle feldolgozásaival, aztán ott volt a kegyetlen vibrátoros mészárlás Texas államban, de olyan klasszikusokról se feledkezzünk meg, mint a Gyilkos kotonok, haha! Most bemutatásra kerülő, parodisztikus jelenetekben bővelkedő remekműben Ron Jeremy pornósztár életre kelt pénisze öldös embereket, ami azért ugyancsak elmebeteg kategória!!

Tíz ember az észak-karolinai hegyekbe utazik pornófilmet forgatni. Ron Jeremy szünetet tart, s miközben kint az eget bámulja, egy üstökös belészáll. Folytatja jelenetet, mire annyira bekattan, hogy partnere (Veronica Hart nevű híres pornós játssza) sokkot kap, és úgy marad. Ron nemsokára kinyiffan, ezzel egyidőben legendás méretű pénisze pedig függetleníti magát gazdájától. Először egy másik pornós csajt találnak holtan (konkrétan egy fallosz szúrta át a fejét), majd egy menekülő srácot ánuszol meg kocsijában az egyszemű szörnyeteg, magát sebváltónak álcázva, de sötétben szexelő fiataljaink is rászolgálnak a halálra: ők ondó-gubóban végzik, haha! Hőseink sem hülyék, hamar összeáll nekik a kép, így gyorsan elbarikádozzák magukat a kisházban, nehogy Ron Jeremy tekintélyes méretű (idegen entitás által megszállt) gyilkos pénisze végezzen velük! Eközben a Night of The Living (Dead) Penis akció közben egy öreg hapsi is előkerül, aki a nézők szórakoztatására rögvest elmeséli régi kalandját egy hasonlóan félelmetes fallosszal. Tervük a következő: egyik csaj bugyiját az ablakhoz lógatják, még egy ventilátor is előkerül a minél áthatóbb muff-szag elérése érdekében, majd kapóra jön az egyik kocka srác laptop vezérlésű pina-szimulátora!! A gyilkos fasz jól be is sétál (na jó: inkább bekúszik) a csapdába, de hatalmas méretei folytán túlhevíti a vagina-gépet, és kiszabadul. Öreget kapásból megfojtja, de a laptop-mágust is elintézi, majd a snowmobilon menekülő rendező után ered, és egy óvatlan pillanatban kettévágja emberünket!! Két túlélőnk a kisház alatt talál egy titkos átjárót, mely a rádiótoronyba vezet, és a film elején sokkos állapotba került Veronica-t magukkal véve iszkolnak. Veronica feláldozza magát (értsd: szétteszi a lábát), s a csúcsponton egy rettentő gyatra CGI-robbanás közben felrobban a gyilkos fallosz, hurrá!!

Úristen, mekkora egy agyatlan baromság; szinte magam előtt látom, hogy adhatták be ezt az Attack Of The Killer Penis koncepciót a producereknek, haha! Ron Jeremy mint gonosz karaktert már volt alkalmam horrorfilmben látni (André the Butcher aka Dead Meat), de hogy igazából nem is róla, hanem megelevenedő farkáról szóljon a film, az valami félelmetes! Humorforrásaink egyrészt agyament pornós baromságokból erednek, illetve vannak még eltúlzott, parodisztikus jelenetek néhány klasszikusnak mondható horrorfilmből (Cápa, Ördögűző, Alien, A dolog stb.), de már eleve az a tény baromi abszurd, hogy egy erektált állapotban lévő fasz gyilkolgat a filmben!! Említett hímtagunk jó, ha két-három jelenetben felbukkan, az viszont meglehetősen mókásra sikerült, ahogy a pénisz szemszögéből láthatunk bizonyos dolgokat, muhaha! Komolyan venni szinte lehetetlenség, ebből fakadóan aztán roppant jól szórakozhatunk, egy kisebb társasággal meg némi alkohollal, no és persze, ha szeretjük az idóta trash műfajt!

Értékelés: 7/10

eyescream

Be the first to comment on "One-Eyed Monster (2008) (Egyszemű szörny)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .