~ Zenés közjáték 3 ~

Phobic kollégától a képzeletbeli gyeplőt átvéve, ezúttal Énszemsikolyságom állított össze a nyugalom megzavarására alkalmas (részint félelmetes, részint hangulatos) videókból álló audiovizuális kollekciót, hogy ezen a hétvégén se unatkozzatok!

MAGIC MOSQUITOZ – Demon Cottage Inn

Magyar animációs vizsgafilm a mocsári voodoo-garázsrock bűvöletében, megannyi creature egy misztikusnak tűnő házban.

SIX FEET UNDER – The Day The Dead Walked

Minimál zombimóka irtózatos hörgésekkel és rémisztő grimaszokkal, hat láb mélyről prezentálva.

EVERY TIME I DIE – We’rewolf

Utánozhatatlanul B-filmes hangulatban elkövetett vérfarkasos mókázás – koncerttel, házibulival, csajokkal meg persze rakás piával… szóval csak a szokásos  🙂

MISFITS – Scream

Klasszikus angol horror-punk együttesünk szinte bármelyik videója megállná a helyét, én mégis ezt a hullajó darabot választottam.

WEDNESDAY 13 – I Walked With A Zombie

Szerda Úr (Murderdolls, Frankenstein Drag Queens From The Planet 13) is az előzőleg említett műfajban tevékenykedik, úgyhogy talán nem idegen tőle az élőhalott-romantika…

HAEMORRHAGE – Furtive Dissection

Egyik kedves olvasónk hívta fel figyelmünket erre a bizarr, mégis rendkívüli módon szórakoztató halottasházi kirándulásra.

CREATURE FEATURE – The Greatest Show Unearth

Ettől a Nightmare Before Christmas zenei világát erősen megidéző bandától sajnos csak ezt a mashup videót sikerült találni… de talán még így is fantasztikusan hangulatos!

DARKNESS – I Believe In A Thing Called Lov

…végezetül pedig következzen egy elég erőteljesen trashbe hajló, űr heavy-metal opera, amolyan sci-fi gyöngyszemként 😉

 

eyescream

Be the first to comment on "~ Zenés közjáték 3 ~"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .