~ Zenés közjáték 5 ~

applause2Szerencsére csak nem akarnak elfogyni a horrorisztikus vagy legalábbis a rémület valamely karakteres eszközével operáló videók, így most egy újabb gyönyörű csokorral nyújthatok át nektek belőle. Tessék nyugodtan szemezgetni!

Kvelertak – Manelyst

Kollekciónkat kezdjük is mindjárt a legfrissebb videóval, egyenesen a messzi északról. Norvég black n roll együttesünk klipjében szinte minden felbukkan, ami kicsit is a horrorisztika kategóriájába esik, ezért aztán láthatunk zombit, vámpírt, farkasembert, ördögűzés, motorfűrészt, őrült tudóst, na meg rejtélyes kannibált flamózás közben. Sőt pár pillanatra még maga a Kaszás is ellátogat…

 

GWAR – Zombies, march

Az űrből érkezett, elképesztően bizarr kinézetű sci-fi / horror kreatúrák – akik élő fellépéseik alatt rendre a lecsonkolt végtagokból kismilió liter számra ömlő, színes testnedvek locsolásáról híresültek el – nem lacafacáznak: kiadják a parancsot, mire megindul a nagybani élőhalott attack!

 

Ozzy – Bark At The Moon

A manapság inkább főállású zombiként tevékenykedő Ozzy bácsi egy régebbi klasszikusa.

 

Municipal Wate – You’re Cut Off

Nah, ilyen egy igazán brutális, kompromisszum nélküli, groteszk de egyben humoros kocsmai bunyó, amit a helyszínen rekedt trasherek zenéje fest alá….

 

ANJ – Gorbachov

Egy teljesen elvetemült orosz produkció, ami a rezsim élőhalottainak gyors lerendezését tűzte ki céljául.

 

Beastie Boys – Intergalatic

A sok rémüldözés után következzen egy csipetnyi trash. Szerintem sokak számára ismert ez a videó, melyben egy old-skool formáció rímelget e könnyfakasztóan epikus kaiju scenek alá. Több mint bűnös élvezet, haha!

 

King Khan & The Shrines – Bite My Tongue

…és ha mára a trash műfajnál ragadtunk, nem lehet kihagyni eme viszonylag új előadó meglehetősen pihent szuperhősös marhaságait sem, hajrá!

eyescream

2 Comments on "~ Zenés közjáték 5 ~"

  1. A “főállású zombi” júniusban az újra összeállt, eredeti Black Sabbath-al megjelenteti új lemezét, szóval mostanában annyira nem zombi 😛 Bár pont a napokban osztotta meg Facebookon, hogy ismét volt egy pár éves alkohol-drog túrája, épp lejövőben van 😀

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .