CineFurcsaságok #2 – Donald Trump kimarad a Sharknado 3-ból

A CineFurcsaságok rovatunk második cikkjének az apropóját nem más adja, mint a kultikus Cápavihar (Sharknado) sorozat, aminek az 5. részéről a kritikánkat hamarosan olvashatjátok. A legendás filmsorozat is szolgált nem kevés CineFurcsasággal, (oké, egy filmben amiben arany/áldott/kézre szerelt láncfűrészekkel cápákat aprítanak, nem nehéz!) de ezek közül is kiemelkedik Hoff szereplése George R. R. Martin cameoja  az alább rövid történet:

2. rész: És az megvolt, hogy az Egyesült Államok aktuális elnöke megsértődött, hogy nem szerepelhetett a Sharknado 3-ban, mint az Egyesült Államok elnöke?!

…és anno még meg is állapodott erről a szerepről az Asylum-al?!  2015-öt írtunk, a Cápavihar népszerűbb, mint valaha, amiben nem kis szerepe van az egyedi humornak, celebrity-cameok tucatjainak, és a viccesebbnél viccesebb cápamészárlási módozatoknak. A harmadik részhez már szükség van egy elnökre, hiszen nincs is annál amerikaibb, amikor a POTUS “This is for America, baby” felkiáltással shotgunozik darabokra a Fehér Házat helytelenül látogató vizi-izéket.
(A kép az Esquire mesterműve!)
.
Donald Trump egy extravagáns milliárdos, akinek politikai ambíciói ekkor még nem voltak ismertek. A Celebrity Apprentice forgatása során együtt dolgozott Ian Ziering-el (a Sharknado főhőse, ha ezt valaki nem tudja, akkor irány a Tropicarium és nézzen cápákat! – szerk.), így logikusan merült fel a szerepre, miután Sarah Palinnal nem sikerült tető alá hozni a szerződést.
.
Az Asylum megkereste, és “Donald Úr iszonyatosan örült a lehetőségnek”. A szóbeli megállapodás megköttetett, majd a kiadó elküldte a szerződés-tervezetet Trump ügyvédének.
Miután teltek a hetek válasz nélkül (mint kiderült, ekkor dőlt el, hogy indul Trump a valódi elnöki pozícióért – és ezzel bizony a Sharknado-szereplés nehezen fér össze!), az Asylumnak lépnie kellett, és így került a képbe Mark Cuban (aki történetesen nincs éppen baráti viszonyban a korábbi jelölttel).
(A kép az independent.co.uk alkotása!)
.
Amint a hír kiderült, azonnal érkezett egy dühös üzenet Trump ügyvédjétől, amiben még a film “lelövésével” is fenyegetőzött, ha nem kapja meg kliense a szerepet, amit “nagyon szeretett volna”.
A Sharknado azonban továbblépett, és így nem került sor a horrorfilm történelem egyik legbizarrabb szereposztására.
.
Ha további furcsaságokról akartok olvasni a Sharknado kapcsán, ajánljuk figyelmetekbe azt a cikkünket, amiben a Cápavihar mögötti valós történeteket szedtük össze nektek.
 .
1. rész: És az megvolt, hogy Jean-Cleaude Van Damme volt a Predator maszkja alatt?!
 .
Fixxerx

Be the first to comment on "CineFurcsaságok #2 – Donald Trump kimarad a Sharknado 3-ból"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .