Hell No (2013)

Ugye, hogy mi is fogtuk már a fejünket, hogy egyes mozikban hányszor, de hányszor hoztak rossz döntéseket az ilyen vagy olyan szereplők, aminek aztán az eredménye egy horrorfilmhez hűen természetesen a halál lett. Joe Nicolosi humoros rövidfilmjében most pont ezeket fogja bemutatni – vagyis mi lenne, ha a karakterek végre logikus döntéseket hoznának.

Ahogy már a bevezetőben is szó volt róla, arról szól a fáma, hogy lehetne megelőzni a bajt, vagyis túlélni egyes kockázatosnak tűnő szituációkat. Például este egy rejtélyesnek kinéző házban nem szétválni. Vagy az éppen a várost ostromló gigantikus szörny filmezése helyett futni. Nem kinyitni az ismeretlen erejű kockát. Nem elmenni ouija-táblával egy bezárt elmegyógyintézetbe. Megvárni az erősítést. És még sorolhatnám…

Ez az inkább trailer jellegű kis szösszenet mind hangulatában, mind humorában is tökéletes választás. Mert csak van három percetek rá, nem?! Szerintem logikus döntésnek hangzik. Tessék tehát megnézni ITT!!

Értékelés: 8/10

eyescream

Be the first to comment on "Hell No (2013)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .