CineFurcsaságok #7 – Baleset a Ghostland forgatása során

A CineFurcsaságok rovatunk hetedik cikke ezúttal a Ghostland körül forog, és bár ezúttal nem fogunk bemutatni nektek az előző cikkhez hasonlóan sok vitára okot adó, megbotránkoztató anyagot, ami Taylor Hicksonnal történt a forgatás során, az szintén egy borzasztó történet.

7. rész: Amikor egy súlyos sérülés összefonódik a  forgatással – sajnos a horror filmek történetében több gyászos és szomorú eset történt, most a Ghostland forgatása során történt balesettel foglalkozunk a Cinefurcsaságok 7. részében.

Sok horrorfilm körül keringtek fura történetek, önmagában a Omen felvételei alatt, a holland Ommen városától 66.6 kilométerre bekövetkezett lefejezéses katasztrófa, vagy az Ördögűző forgatása körüli 9 (!) haláleset megérne egy-egy cikket, most mégis egy nem régen történt szerencsétlen baleset a cikkünk témája az ADS Filmek által április 19-től elhozott Ghostland: A rettegés háza kapcsán. A film egy kétgyermekes anyukáról szól, aki örököl egy lakást, azonban az új házban töltött első éjjel gyilkos behatolók ellen kell megvédenie saját- és lányai életét. A Ghostland az egyik általunk legjobban várt idei horror, a magyar feliratos előzetesét itt nézhetitek meg.
 A Ghostland plakátja egy törött arcú lányt ábrázol – ami különösen morbid, ugyanis a forgatás során a “fiatalkori” Verát alakító Taylor Hickson egy súlyos arcsérülést szenvedett, pont ugyanúgy az arca bal oldalán, ahogy a film plakátján a repedés látszik.
2016 decemberében a film forgatásakor egy viharos jelenet során a színésznőnek egy ajtó üveg részét kellett teljes erővel ütnie, miközben a feje is az ablak közelében volt (lásd a lenti képen) – a rendező egyre csak erősebb és erősebb ütésekre biztatta, hogy a jelenet élethű legyen. Taylor megkérdezte, hogy ez biztonságos-e, amire megnyugtató választ kapott…
 ….sajnos azonban az üveg mégis eltört, Taylor arccal előre keresztülesett rajta, és egy súlyos, mély vágás érte az arca bal oldalát – az utolsó napon, amit a forgatáson töltött. A színésznő karrierjében is hatalmas törést hozott a sérülés, a Ghostland előtt a Deadpool-ban is szerepelt már – és sok lehetőségtől esett el az 1 éves rehabilitáció alatt, ami közben lézeres és szilikonos kezeléssel próbáltak rajta segíteni.
Taylor beperelte a gyártó céget a súlyos gondatlanság (nem biztonsági üveg volt a kellék) miatt, és a film hivatalos bemutatóján sem fog részt venni….
Fixxerx
 1. rész: És az megvolt, hogy Jean-Cleaude Van Damme volt a Predator maszkja alatt?!
2. rész: És az megvolt, hogy Donald Trump dühös volt, mert kimaradt a Sharknado 3-ból?
3. rész: Érdekességek – A Pince forgatásáról!
4. rész: És az megvolt, hogy Stephen King a sok legendás horrorkönyv és novella mellett kitalált egy G.I. Joe figurát is?
5. rész: És az megvolt, hogy Charlie Sheen az FBI-hoz fordult a Guinea Pig horror miatt?
6. rész: És az megvolt, amikor Edison filmre vette egy elefánt kivégzését?

Be the first to comment on "CineFurcsaságok #7 – Baleset a Ghostland forgatása során"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .