Attack of the Mutant Dick From Outer Space (2007) (A mutáns pénisz támadása az űrből)

Ha azt hiszitek, hogy a One Eye Monster-ban életre kelő Ron Jeremy hentelő hímtagja, a totál amatőr kannibál-gore-pornó Necro Files és az oldalunkon nem is olyan régen bemutatott Attack Of The Cockface Killer elmebetegségei után nem lehet még imbecillisebb fallosz-központú hülyeséget összehozni, akkor örömmel jelenthetem, hogy tévedtek! Ebben a fenemód szórakoztató spanyol kis trash-moziban egy sugárzás által pénisszé váló professzor nonszensz attrakcióit követhetjük nyomon…

(Kedves alkotók még a film elején felhívják a figyelmünket az általuk csak Péniszvízió- nak nevezett csodára, vagyis egyes jeleneteket 3D-ben is élvezhetünk!!)

Spanyolországban a fiatalok körében rohamos növekedésnek indul a hypertrichosis (abnormális szőrösödés), Watson tábornok pedig ezt szeretné kiküszöbölni, méghozzá egy meteoritból származó gamma-sugárzással. Erre a cseppet sem veszélytelen küldetésre Dr. Dickinson és két, szintén beszélő nemzetiségű nevű kutatótársa (Dr. Hans Sparkasse és a Dr. Eva Petrikova) tart vele. Pénisz alakú űrhajójukkal már éppen a cél közelében vannak, amikor Dickinson és Eva flörtjét a vártalanul betoppanó Sparkasse szabotálja – aki persze szintén odavan a hölgyért. Derék doktorunk töke hirtelen tele lesz mindennel, ezért úgy határoz, hogy kimegy rejszolni a klotyóra. Azzal viszont nem számol, hogy maszturbálás közben érik el az emberre ártalmas gamma-sugárzást, így mindenféle védőruha hiányában egy óriási, két lábon járó pénisz-lénnyé változik. Keresésére induló Petrikova kisasszony melleinek puszta látványától annyira felizgul, hogy szinte azonnal ejakulál, mire a lespriccelt hölgy egyszerűen szétolvad a radioaktív sperma hatására, Sparkasse-t meg simán megfolytja, merthogy kezei azért maradtak. Ezután pedig lezuhan az űrhajó.

Minő véletlen, hogy a becsapódás közelében egy fiatal pár enyeleg a kocsijában – bár nem sokáig, mert őket is kivégzi az előbb leírt módon. Ezután pedig egy táborozni óhajtó csapat következik, akiket a legkülönfélébb idiótaságokkal hentel le, de ekkor már Watson tábornok, annak titkárnője, valamint két katonája is a helyszínre érkezik. Titkárnőt kapásból betámadja, de az védekezésképpen egy spermaölő spray-vel befújja a péniszfejű doktort. Konzekvenciákat levonva Watson tábornok és kis osztaga gyorsan csapdát állít: egy ellenállhatatlan pornófilm vetítésével odacsalják, majd pedig egy ipari méretű spermicid tartállyal próbálják hatástalanítani a mutáns falloszt.


Egyszerűen nem találok szavakat erre a faja kis alkotásra, mely minden tekintetben kiváló, nem mellesleg pedig unatkozásra okot adó üresjáratok nélkül végig nagyszerű (székből kiesős, szobapadlón való fetrengős) szórakozást nyújt, még ha csak 25 percig is tart. Már maga az alapkoncepció – világűrből érkező mutáns pénisz humanoid – egy ordas nagy trash ökörség, de a mű telis-tele van egyéb irtózatosan hülye poénokkal, parodisztikus jelenetekkel, szexista dialógusokkal stb., szóval röviden über-királyság!! Cselekmény mellett a kivitelezés szintén szenzációsra sikerült a retro sci-fikre hajazó, ámde direkt pazarul fényképezett, fekete-fehér cselekményt néhol (3D felirat villogása után) színesbe vált.

Ezekkel a kis betétekkel általában a lespriccelt csajok arcának torzulásaikor találkozhatunk, amikor is az elfolyósodásuk fázisait klasszikus stop motion technikával oldották meg, ami baromi mulatságos, akárcsak a robbanásokkor, lézersugarakkor aranyosan komponált CGI-mutatványok. Kisköltségvetés (alig hét-nyolc szereplő), ámde hatalmas élvezeti faktor. Trash-rajongóknak kötelező darab!

Értékelés: 10/10

eyescream

Be the first to comment on "Attack of the Mutant Dick From Outer Space (2007) (A mutáns pénisz támadása az űrből)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.