Élménybeszámoló: Underground Fear – a rettegés labirintusa Budapesten

Van egy hely, ahol a rémálmaid eleven alakot öltenek, ahol reményed sincs arra, hogy a kútból kimászó Samara, a pengéit élező Freddy Krueger vagy éppen a dühöngő texas-i láncfűrészes csak egy jól megszerkesztett mese szereplői, akik nem férkőzhetnek a közeledbe. Itt korántsem olyan biztos a testi épséged, mint a mozivászon előtt, úgyhogy készülj fel…

Budapest VII. kerületének egyik légópincéjében járunk, ami titokzatos és nagyon éhes dögöket rejt. Egy kis csapat tartja csak őket kordában, de a láncok és a sötétség nem biztos, hogy mindig sikeresen visszatartja őket. Mi azért így is bemerészkedtünk, de lehet, hogy pár évet ott hagytunk az életünkből. 😀 A túránk során nem volt egy unalmas  vagy ötlettelen pillanat sem, sőt az extra gusztustalan részek mellé pontosan megfelelő arányban csempészték be a humort is. A másik fő pozitívum, hogy az ismert horrorfilmek életre keltése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a félelemkeltésre is az olcsó ijesztgetésekkel szemben. Összességében csak jót tudok mondani, bátran ajánlom mindenkinek ezt a nem mindennapi programot!
Korábban már bemutattam nektek Magyarország első hasonló helyét, a Nightmare in Budapestet. Sajnos belső viták kettészakították a stábot, amiből a kreatív színészi csapatot szinte teljes létszámban ezen az új helyen találjátok meg. A jogi procedúrák még mindig folynak, így hivatalosan nem tekinthető az előző hely utódjának, de ha tervezitek megtapasztalni az interaktív horrorszínház mibenlétét, mindenképpen a Barcsay utcában lévő intézményt ajánlom!

További információ és időpontfoglalás: www.undergroundfear.hu

DeerWoman

1 Comment on "Élménybeszámoló: Underground Fear – a rettegés labirintusa Budapesten"

  1. Helyszínünk és honlapunk is megváltozott. Helyszín Bogdáni út 1-3. Web: https://nightmareinbudapest.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.