Ejacula, La Vampira (1992)

ejacula_thumbNem először írunk már itt a Cinegore-on valamely híres film pornó változatáról, és mivel az utóbbi hetekben Bram Stoker születésének évfordulója alkalmából a különleges Drakula filmekről értekeztem, így gyanítom senkinek nem fogom sérteni a nyugalmát egy jó kis felnőtt filmmel. Főleg ha a két főszereplőre, a hardcore filmek két emblematikus nagy(!) figurájára Rocco Siffredire és Ron Jeremyre gondolok, akkor ez abszolút bocsánatos bűn!

1892-ben hajnalhasadtakor köpenyes vámpírok dzsemboriznak valahol Erdélyben, az őket üldöző ember pedig holtan rogy össze. Mivel pocsék minőségben sikerült az éjszakai képeket rögzíteni, így csak tippelni lehet, hogy ki a két vérszopó. Napjainkban, tehát 1992-ben Salzburgban járunk, egy gyönyörű késő középkori kastélyban, annak is az udvarán. Szemre való mennyecske tipeg vödörrel a kezében, kútról vinne vizet, gondolom mosogatáshoz. Ám az udvaron elkapja őt Ejacula szolgája, a mosdatlan, púpos, rothadó fogú és bogárevő Delfi (a szerepben Ron Jeremy, alakítása Arany Falloszt ért a legjobb kosztümős felnőtt film mellékszereplő kategóriájában :), aki egy laza szopást „erőszakol” ki a lánytól. De sajnos Delfi a csúcsra érés előtt elhasal, mint Erős Zsolt a Magas-Tátrában, ugyanis kopogtatnak a főkapun. Méghozzá két szaki érkezik, akik a harangtorony óráját szeretnék megjavítani.

ejacula02

Delfi szépen elvezeti őket a munkaterületig, viszont az egyik munkás Alex elkóboról, felfedezi magának a hodályt. Az egyik szobába belépve meztelen nőt talál, akit kicsit megszagolgat, de a csajé megnyúlt metszőfogait villantja rá, így hősünk barátját hátrahagyva elmenekül, hazáig meg sem áll. Ezalatt a munkatársat maga Ejacula veszi kezelésbe, és bizony az Úrnő sok száz éves múlttal a háta mögött, tapasztaltan (mély)torkoskodik, Patricia Kennedy a műfogakat kimondottan éretten használja. Persze csávókámnak utolsó ejakulációja ez, mert utána nyaki ütőerét is megcsapolják.

ejacula03

Ugrunk egy napot, Delfi az éjszaka közeledtével ébreszti Úrnőjét és annak férjét (Rocco Siffredi). Fantasztikus jelenet, ahogy Wake up Master, Wake up Mistress kiáltással, a koporsó tetejét leemelve róluk keltegeti őket, majd megfogdossa Ejacula mellét és közli, hogy Nice tits! Bizony eljött végre az első komoly szexjelenet pillanata – cirka félóra után ideje is volt -, amiben hat nő és öt férfi vesz részt. Az orgia befejezése, fináléja pedig nem más, mint, hogy a harminckét centis Siffredi kivételével kiküldik az összes férfit a szobából, mire az asztal tetejéről, megöntözi háremét szaporító sejtjeivel.

ejacula04

Eközben Alex hazaért, és forró teával, fejére húzott takaróval nyugtatja magát, de a tévében figyelmes lesz egy interjúra, amiben egy Vottel nevű modern vámpírvadász ad interjút. Elmondja, hogy hajdanán a dédapja próbálta meg elkapni Ejaculát de szívrohamban meghalt az üldözéskor (nyitó jelenet!), és most Ő akarja bevégezni az őse munkáját. Alex már veszi is a telefont a kezébe, és megbeszél egy találkát a doktorral.

ejacula01

Közben egy nő érkezik a kastélyba, szobalányi állást vállalna. Jön Ejacula, és jön egy leszbikus jelenetsor, mialatt Delfi maszturbál. Így két, a filmhez képest egész erotikusnak számító nyalás között láthatunk egy rothadó testű hajléktalant, ahogy kéjesen rángatja a farkát. Nesze neked! Ezután Ejacula felébreszti a férjét, persze egy komplett szexkollázst láthatunk tizenöt percben, csak azért, hogy elmondja, van egy meglepetése, egy lány, akit már elő is készített. Természetesen Delfi az, aki forrón tartja a csemegét urának, az extázisban lévő lányt kényezteti bűzlő pofájával. Rocco jön, döf, majd harap. Szegény Delfit meg Ejacula veszi orálisan kezelésbe, tudja jól nehéz jó szolgát találni, így egy kis örömöt mégis csak muszáj neki nyújtani. Mondjuk a csúcsig nem repíti, félúton átadja a terepet a szolgáló lánynak.

ejacula06

Innentől a szex kicsit háttérbe húzódik, a pincében férfiakat kínoznak, akiknek vérére és ondójára van szükségük. Klasszikus jelenet, mikor a kerékbe tört férfi kéjtől izzóan biztatja a lányokat, akik a blowjobot találták a legjobb módszernek a fejéshez. Fáj, de azért nem annyira! 🙂

Végső jelenetként egy friss házaspár érkezik a kastélyhoz, ugyanis eltévedtek. Közben Alex és Doktor Vottel megbeszélik a részleteket, és vége az első résznek.

A folytatással és a végső értékeléssel jövő héten jövök!

Miskei

1 Comment on "Ejacula, La Vampira (1992)"

  1. phobic23 | 2012-12-16 at 18:10 | Reply

    Cikklista frissítve idáig!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.