A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell (1990)

nymphobarbarian_thumbEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy messzi földön híres Tromaville, ami aztán egy hatalmas atomvillanás hatására eltűnt a föld színéről. Az emberek kipurcantak, a táj jelentősen leamortizálódott, ráadásként mindenféle mutáns jószágok bukkantak fel. Így lett ebből a valaha viszonylag civilizált helyből egy poszt-apokaliptikus dinoszaurusz-pokol.

Túlélőnk – a világ egyetlen ismert nimfomániás barbárnője – a folyónál lebzsel, amikor portyázók egy csapata rátámad (gondolom erőszak reményében), de szerencsére jön egy bátor férfi egyet, aki elintézi őket, bár ő is megsebesül közben. Sebkötözés, majd egy gyengéd fürdőzés, csak hogy húzzák az unalmas perceket. Tengerparton eközben egy fura fejű ember-majmokból álló horda tart terepszemlét, akik nemsokára észreveszik a párt, elfogják annak női tagját, majd nemes egyszerűséggel elhurcolják.

nymphobarbarian_3

A leütött férfit megmenti egy öregember, aki többek között megismerteti hősünket a pisztolynak nevezett apokalipszis előtti fegyverrel. Majomcsordától az elfogott barbárnőnek sikerül lelépnie, miközben a többiek az igénytelen és gagyi szörnyek vs diszoszauruszok párviadalát lesik szájtátva. Útközben találkozik egy szőke hajú, maszkos idegennel, aki elviszi egy betonbunkerban, és számára ismeretlen cuccokat mutat neki, természetesen a régi világból. Másnap a majomcsorda megint rájuk talál, és jól megvívnak velük. Hősünk a folyóban gázolva belebotlik egy rusnya szörnybe, fegyverrel végez vele. Hősnő eközben bemegy egy másik épületbe, ahol a majomcsapat kapitánya majdnem megerőszakolja, de aztán kiszabadul, pluszba megjelenik a csávó, és elintézi a többieket. A fináléban pedig jól megetetik a gonosz majom-kapitányt a vízi szörnyekkel.

nymphobarbarian_1

Fájdalmasan szar film – vetekedik az általam látott másik legigénytelenebb Troma hulladékkal, a Surf Nazis Must Die cíművel -, de hát ezt már a címéből nyilván sejteni lehet. Egyrészt dögunalmas, mert azon kívül, hogy jobbra-balra mendegélnek benne, néha meg bunyóznak, alig van párbeszéd vagy bármi más, ami ébren tartaná az embert. Ezen kívül brutálisan fosul néznek ki a szereplők, illetve a különféle lények által viselt maszkok szintén ultra gagyik, a stop-motion dínókról meg mindenféle vállalhatatlanul kinéző monszterekről nem is beszélve. És ha ez még mind nem lenne elég, akkor elárulom, hogy ennél idegesítőbb, szintikből kicsiholt hangaláfestés talán még nem is hallottam. Szóval összegezve siralmas az egész produkció, mindenkit távol tartanék tőle!

Értékelés: 2/10

eyescream

1 Comment on "A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell (1990)"

  1. Jujj, hogy én ennek a trailerét mennyire imádom! A filmet mondjuk még nem sikerült befejeznem, pedig esküszöm próbálom 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.