Attack of the Killer Turds (2010)

killerturds_thumbHű Olvasóink bizonyára tudják, hogy oldalunk volt már szó sorozatgyilkos-génekkel rendelkező, ember méretű, mutáns kakiról (Monstrud a.k.a. Shitman), amit nyilván nem egy könnyen lehet elfelejteni. Az anyagcsere folyamatok a horrorfilmekben c. fejezetnél maradva következzenek most a végbélből nyílegyenesen támadó (esetenként repkedő) rafinált exkrementumok!

Miközben egy fura, gyorsétteremben történt halálesetről számolnak be a tévében, egy Uzsidoboz nevű tag jóízűen éppen az onnét származó hamburgerét burkolja be. Felmegy a klotyóra, de nem telik bele sok idő, haverjai szörnyű kiabálásokat hallanak bentről, mire hirtelen mindenki számára egyértelművé válik a helyzet: a dagit betámadta a saját szara! Szerencsére még időben kettévágják a feléjük repülő ürüléket – legalábbis ők azt hiszik, hogy végeztek vele. Kicsivel később megjön egyikük csaja, és felfalja a maradék burgert, majd szexi zuhanyzása közben rájön a görcs, és odakullant a kádba egy megtermett barnát. Kinyomott fekáliája szinte azonnal kicsinálja. Srácok feljönnek a pincéből, s mikor meglátják, hogy a kettévágott kaksi eltűnt, elkezdenek felkészülni a kulával való végső összecsapásra (gumikesztyű, vécéspray, budipumpa stb.), persze mindezt zenére, hogy még elmebetegebb legyen, haha! A kanapé alatt aztán megtalálják az oda bekucorodott végbélterméket, aki egyiküknek még gyorsan leharapja az ujját, mielőtt a másik srác iszonyatos technikával beledobja a ventillátorba! Azonban senki ne higgye, hogy ezzel vége lenne a megpróbáltatásoknak…

killerturds_1

Valami zseniálisan minimál ez a fogakkal megáldott, műanyag kaki-figura, főleg, amikor szereplőnk nyakának ugrik és harapdálni kezdi, néha meg (mozgás közben például) effektezve van, sőt extraként még az ő szemszögéből is láthatjuk eseményeket, na nem mintha ez olyan frenetikus lenne, haha!

Rövidfilmünk megtekinthető ITT!

Értékelés: 9/10

eyescream

Be the first to comment on "Attack of the Killer Turds (2010)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.