Masters of Horror S01E10 – Sick Girl (2006) (A Horror Mesterei – A beteg lány)

sickgirl_thumbLucky McKee ha már meginvitálták – akkor még csak egy rendezése után – a horror mesterei közé egy lágytangóra, ráadásul Roger Corman helyére, nem tehetett mást mint állandó, kicsiny balerináját Angela Bettist is magával vitte. A May hősnője, aki addiktív, zavart tekintetével, koravén arcával, finoman retardált mosolyával mindig levesz a lábamról a tökéletes választásnak bizonyult.

 

Ida – Cormannél még Ira és férfi -, foglalkozását tekintve bogárbiológus, nem csak hívatása, hanem hobbija és az élete is a bogarak, otthonát Ace Venturához hasonlóan megosztja kedvenceivel. Ennek köszönhetően nehezen talál partnert magának, főleg mivel saját neméhez vonzódik.

sickgirl01

Ám jön egy lány, kinek semmi baja nincs az ízeltlábúakkal, és jön egy csomag, ami egy különleges, még soha nem látott teremtményt tartalmaz. A szerelem jegyében pedig valami igazán ocsmány metamorfózis megy végbe, ami végre mát kezd emlékeztetni a horrorra, legfőképp a trashre.

sickgirl02

Ha már vele kezdtem, vele is fejezem be. Bettis nélkül nem működne. Bájossága és hangja (eredetiben kötelező nézni!) magával ragadó, végig mosolygásra késztet, a maga morbid módján azonosulni tudsz vele. Sajnos a trükkök, effektek nem a legjobbak, a horrorból is lehetett volna több. Rémálmokat nem fog okozni, de ha egy kicsit bizonytalanul teszed le a fejed a párnára, akkor valami hatása csak volt.

 

Értékelés: 7/10

Miskei

Be the first to comment on "Masters of Horror S01E10 – Sick Girl (2006) (A Horror Mesterei – A beteg lány)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.