Critters: Bounty Hunter (2014)

critters_thumbA Rémecskék, vagyis a New Line Cinema Szörnyecskék-kópiája két évvel Chris Columbus agymenése után, 1986-ban született. Ezek az űrből származó, hatalmas fogakkal rendelkező, sündisznóhoz hasonlító lények 1992-ig még három (egyre inkább hanyatló) folytatást értek meg. Az ezredforduló után pedig egy bizonyos Jordan Downey gondolta úgy, hogy megérne a széria egy újabb misét…

…szerencsére nem egy újabb, egész estés folytatásban, esetleg reboot-ban gondolkodott – ami valljuk be, teljesen felesleges lett volna -, hanem csak egy mindössze hét perces kis szösszenetben. Ami arra tökéletesen elég, hogy felidézzük a múltbeli eseményeket, tudniillik ez a kis rövidfilm bármely két rész közé hiba nélkül beilleszthető, afféle felejthető közjáték.

critters1Űrből érkező bérgyilkos vs. rémecskék – ez van minden részben, tehát semmi új a nap alatt. És bár azóta a technika sokat fejlődött, nem kapunk semmiféle csavart, brutális dolgot, vagy esetleg fan service-ként funkcionáló easter egg-et, szóval ez a produkció teljesen mértékben közömbös.

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "Critters: Bounty Hunter (2014)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.