Fűrész VIII. – Kiszivárgott részlet a forgatókönyvből

Billy-billy-the-puppet-21516626-1195-1024Mint arról oldalunk is beszámolt, vélhetően néhány hónapon belül folytatódik a Fűrész sorozat, jön a nyolcadik rész. Arról már korábban lehetett hallani, hogy új irányba terelik majd a franchise-t, ám az egészen friss hír, hogy ez jelen állás szerint minket, magyarokat is érinteni fog. Az epikus széria legújabb epizódjában ráadásul igazi világsztár színészek is helyet kaphatnak, köztük a Trónok Harca egyik ismert színésze.

Merthogy a rendezői székben ezúttal nem James Wan vagy Darren Lynn Bousman kap helyet, hanem az Underworld-filmek és az Álmosvölgy Legendája című sorozat egyik atyja, Len Wiseman. A 43 éves író-rendező pedig vélhetően Görög Zitát magával viszi a Fűrész-franchise-ba is. “Zitával élmény volt együtt dolgozni az Underworldben, de először igazán a Szőke kólában tűnt fel, amely a magyar filmművészet egyik ékköve. Alig várom, hogy újra közös projektben legyünk, legyen ez akár a Fűrész VIII., akár egy másik film” – nyilatkozta Wiseman.

gorog zita

Állítólag az amerikai szakember annyira élvezte a magyar színész profizmusát, hogy a 2005-ös Szöke kóla-produkcióból több honfitársunkat is magával vinné a következő filmjébe, így egyáltalán nem kizárt, hogy Beleznay Endre, Gubás Gabi vagy éppen Majoros “Majka” Péter is Jigsaw áldozatául esik.

Apropó, Jigsaw. Nos, mivel új franchise készülődik és Tobin Bell már kiöregedett John Kramer szerepéből, a tervek szerint vagy nem az ő karakterére fognak koncentrálni vagy pedig a gyermekkorát ismerhetjük meg Johnnak. Utóbbi esetben valószínűleg Will Smith fia, Jaden Smith fogja alakítani a fiatal Johnt, bár ez egyelőre még csak pletyka. De nem csak Jaden Smith feltűnése várható, hanem a sorozat során igen fontos szereppel bíró Billy babát is élő szereplő játszhatja, mégpedig a Trónok Harca sztárja Peter Dinglage.

Amint friss hírek látnak napvilágot, oldalunk azonnal beszámol a készülő epizódról.

Actor Peter Dinklage gestures to the crowd as he arrives for a panel for the Emmy nominated HBO show "The Game of Thrones" at the Comic-Con International 2011 convention held in San Diego Thursday, July 21, 2011. Dinklage, who portrays Tyrion Lannister, was also nominated for an Emmy for best supporting actor. The annual comic book and popular arts convention attracts over 100,000 people and runs through Sunday.  (AP Photo/Denis Poroy)

1 Comment on "Fűrész VIII. – Kiszivárgott részlet a forgatókönyvből"

  1. 1 percig….1 percig elhittem! 😀 ez jó volt 😀

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.