Swamp Freak (2017)

Senkit ne tévesszen meg, ez most itt egy FILM-NEM-AJÁNLÓ! Egyetlen, nem titkolt okból írok csak erről a felfoghatatlanul bárgyú iszonyatról, jelesül hogy SENKI AZ ÉLETBE NE NÉZZE MEG! Ugyanis David Decoteau (Sorority Slaughterhouse, The Killer Eye, Ancient Evil: Scream of the Mummy és egyéb trágyák) 75 percig tartó unalom-maratonja egy minden valamirevaló trash-nél is aljasabb falkaparást von maga után!

Barom fárasztó és ingerszegény képkockákon követhetjük az első főbb szereplőnket, míg végül 15 perc elteltével végez vele a very low budget címszereplő mocsárszörny, és nem mellesleg bejön a főcím. A továbbiakban hozzá hasonló fiatalok tűnnek fel – meg hamar el -, akik professzorukat keresik ezeken a vízhez közeli területeken. No meg egy kifejezetten idegesítő hang narrálja végig az eseményeket azon tanakodva, hogy vajon létezhet-e ez a kriptozoológiai csoda.

Semmi izgalom vagy feszültség, esetleg bármiféle olyan elem, ami egy kicsit is az érzelmekre hatna, vagy legalább elhitetné velünk, hogy most akkor egy tényleges horror-produkciót nézünk. Címből és a trailer alapján valami szórakoztatóan agyatlan hulladékot vártam, ehelyett ezt a nullához konvergáló trágyakupacot kaptam. Borzalmasan vontatott az egész cselekmény, hihetetlenül amatőr kép megvalósítás, hiperlassú vágások, gyötrelmes jelenetsorok – melyek alatt szerintem te is felvágnád az eredet -, és igazából KURVANAGY ÜRESSÉG tátong mindenhol. Persze tettek bele csattanót, de mire odajut az ember, rohadtul nem érdekli. Komolyan, ennél még a legelcseszettebb Swamp Thing képregény-feldolgozás is ezerszer értelmesebb és szórakoztatóbb, és nem mellesleg bőven igényesebb!

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Swamp Freak (2017)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.