Hobgoblins 2 (2009)

Az eredeti filmet rendező Rick Sloane valami érthetetlen oknál fogva – az is tutira biztos, hogy nem stúdiós nyomásra -, de 21 évvel később úgy gondolta, mekkora poén egy folytatást csinálni (kizárólag DVD-s terjesztésre) a Földön kívülről jött gagyi kis plüss-goblinokkal, amik már az első részben is teljesen agyzsibbasztó és debil másfél órát produkáltak. Ha készen vagytok, akkor durva trash-üzemmódba kapcsolunk!!

A folytatást rögtön azután veszi fel a fonalat, hogy McCreedy, az öreg biztonsági pofa a hobgoblinok likvidálása érdekében felrobbantotta az egész filmstúdiót. Jelenleg egy pszichiátrián pihenget, miközben azt próbálja beadni a körülötte lévőknek, hogy a kis plüss-szörnyek bármikor visszatérhetnek. Főszereplő fiataljaink persze hülyére röhögik magukat a feltételezésen, egyedül Kevin próbál hinni az aggastyánnak. Aztán persze tényleg elszabadulnak újra a lények…

Valamelyest persze dicsérendő, hogy mintha nem is telt volna el húsz év, ugyanazokat a szar dumákat meg ócska poénokat nyomatják az arcunkba, csak főszereplőink (akik közül szintén senki nem halálozik el) lettek némelyest öregebbek, viszont a díszletezés, ruhák, sminkek és persze állandó ripacskodásuk maradt, amilyen volt.

Kis költségvetésű komikus horror-sci/fi a címkézés, de bőven kipipálhatjuk a trash kategória összes követelményét, szóval tényleg csak azok álljanak (üljenek) neki, akik már az első rész pihent baromságait túlélték. Mert bőven ugyanarra lehet számítani!

Értékelés: 3/10

eyescream

       

1 Comment on "Hobgoblins 2 (2009)"

  1. Nálam az első rész örök klasszikus! 🙂
    Még mielőtt “menő” lett A Koboldok Éjszakáját megnézni, én már (kb 8 éve) feltettem részleteket a YouTubera belőle. Imádom! Ez van 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.