Ilyen egy igazi horror halloween – élménybeszámoló a ParaNoir ünnepén

Szerkesztőségünk idén is meghívást kapott az immáron törzshelyünknek számító ParaNoir Pubtól Halloween éjszakájára, mi pedig örömmel vettük a felkérést, és egy különleges, tematikus kvízzel készültünk az egybegyűlteknek. A csordulásig megtelt horrorkocsma közönsége természetesen egyáltalán nem rémült meg a kísérteties témáktól. Többen is horrorisztikus jelmezben ünnepelték velünk a kelta ünnepet. Íme egy rövid kis beszámoló a buliról!

A már hagyománnyá vált CineGore-kvíz mellett tombola és jelmezverseny is várta Magyarország egyetlen horrorkocsmájának közönségét és a már jól megszokott remek zenék mellett olcsón fogyaszthattuk a Blair Witch, a Bloody Brain és az egyéb véres névre keresztelt koktélokat. A kvíz után következett csak az igazi nagy megpróbáltatás. Le kellett pontoznunk a jobbnál jobb jelmezeket és végül győztest kellett hirdetni, ami komoly fejtörést igényelt. De ahogyan a pub tulajdonosa, Somi is elmondta, rengeteg díjat kioszthattunk volna, hiszen szenzációsnál szenzációsabb jelmezek születtek, melyeken látszott a több napos, több hetes előkészület. A győztes végül Pennywise lett, akinek minden elismerésünk a hihetetlenül jó jelmezéért – képek a cikk alján.

Az éjszakába nyúló horrorélmény végig remek hangulatban telt, így most sem bánta meg az, aki velünk tartott halloween ünnepén.

A ParaNoir Pub persze nem csak halloweenkor várja a horrorszerető vendégeit. Érdemes egy átlagos hétköznap is letérni a Hársfa utcában található pubba, ha valaki olcsón, jó társaságban, életnagyságú horrorbábuk ölelésében akar kicsit kikapcsolódni. Mi biztosan ott leszünk 🙂

Pennywise nyerte a jelmezversenyt

A második hely Csongort, a vándort illette meg

Harmadik helyen pedig egy steampunk duó végzett

Be the first to comment on "Ilyen egy igazi horror halloween – élménybeszámoló a ParaNoir ünnepén"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.