Íme az eddigi legjobb bizonyíték, hogy léteznek földönkívüliek!

Számtalan hihető és hihetetlen bizonyítékát tapasztaltuk már az évezredek során a földönkívüli entitás létezésének. Ám ezidáig megdönthetetlen tényeket mi átlagemberek nem kaptunk arról, hogy egyedül vagyunk-e az univerzumban. Egy nemrég nyilvánosságra került videó azonban jelentősen megváltoztathatja a kétkedők véleményét.

A napokban egy 2004-es felvétel látott napvilágot, melyen David Fravor, egy éppen gyakorlaton lévő vadászpilóta vett üldözőbe egy azonosítatlan repülő tárgyat. A Kalifornia partjainál készített videón egy 12 méter hosszú, szárny nélküli tárgy látható, amely hihetetlenül gyorsan változtatta helyzetét.

“Egy 12 méteres Tic-Tac cukorkára hasonlító dolog volt, amelynek sem szárnya, sem rotorja nem volt. Ráadásul a széllel szemben mozgott hihetetlen, sebességben, elképesztő manőverekkel” – nyilatkozta Fravor az esetet követően.

A videó kapcsán egy korábbi Pentagon-alkalmazott, Luis Elizondo is elmondta véleményét. “Személyes véleményem szerint ez egy bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Soha nem láttam még ilyen repülési technikát és nincs tudomásom róla, hogy az Egyesült Államokban hasonló karakterű gépek léteznek. A gép manőverezése nem tűnik épp ésszel kivitelezhetőnek, ráadásul káros is az emberi egészségre” – nyilatkozta az ufókutató program korábbi izgatója.

Az esetet a Pentagon 2007 és 2012 között futott Aviation Threat Identification Programme (AATIP) programja vizsgálta, amelynek során az azonosítatlan repülő objektumok beazonosítása volt a célja. A projektben mintegy 22 millió dollárt költött el az USA kormánya az ufókutatásra, ám végül leállították a projektet. Legalábbis a hivatalos közlemény szerint…

Be the first to comment on "Íme az eddigi legjobb bizonyíték, hogy léteznek földönkívüliek!"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.