Újabb Bloodlust képregény a láthatáron!

A 14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra jelenik meg Fábián Péter és Kozmajer Viktor Bloodlust című magyar szerzői cyberpunk/fantasy képregény-sorozatának legújabb száma, a Seraph című epizód. A történetfolyam első nagy fejezetét lezáró képregény ezúttal 32 oldal terjedelemmel bír, ismét wraparound borítóval és current size méretben élvezhetik az olvasók.

A Bloodlust 4. számában Rachel élete legveszélyesebb küldetésére indul. Mialatt megbízói után kutakodott, rájött az újjászervezett Tisztogatókkal kapcsolatos hazugságokra és kérdőre vonta operátorát, Zero-t. Miután a rejtélyes hacker igazolta a nő sejtéseit, elárulta, hogy az egyetlen kiút mindkettejük számára, ha kiiktatják az őket is megfigyelő Seraph nevű műholdrendszert. Rachel belemegy Zero tervébe és nekiindul, hogy megsemmisítse a Seraph szerverét. A tét nem kicsi: vagy elnyerik a szabadságot vagy a biztos halál vár rájuk.

A füzet megvásárolható közvetlen a szerzőktől, illetve képregényes rendezvényeken kívül a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c), valamint a geekparadise.hu webshopban.

 

További inók a Facebook- és weboldalunkon:

https://www.facebook.com/bloodlustcomics/

http://www.bloodlust.hu

 

Kedvcsináló videó a Seraph című képregényhez:

 

 

 

1 Comment on "Újabb Bloodlust képregény a láthatáron!"

  1. Sziasztok! Köszönjük a hírt. 😉 A 14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon sikeresen debütált a Bloodlust #4, de ha valaki nem tudott eljönni a rendezvényre, az a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c) is beszerezheti mától.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.