Rettegés és pánik: a Rézf***ú Bagoly újra lecsap!

Rézfaszú BagolyA tavasz beköszöntése és a napsütéses, enyhe időjárás nem csak a kirándulni vágyóknak kedvez, hanem az erdőkben élő, félelmetes lények populációja is megnövekszik ilyenkor. Március végén egy fiatalokból álló csoport a pilisi túraútvonalakat járta éppen, amikor különös jelenségre lettek figyelmesek: egy tollas, madár-szerű alak hangos huhogással és színesfémből készült nemi szervének mutogatásával próbálta halálra ijeszteni őket, valamint azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit ELVISZ! Másnap, az esettől csupán néhány kilométerre, egy kutyáját sétáltató idős asszonyt sikerült elvinnie, ám később, tisztázatlan okok miatt visszahozta. Az áldozat jelenleg sokkos állapotban van, kórházban kezelik, orvosa nem kívánt nyilatkozni. 

Egy neve elhallgatását kérő erdész kijelentette, minden jel arra utal, hogy ez nem lehet más, mint a Rézf***ú Bagoly! A hatóságok ezt megerősítették, és teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy kézre kerítsék az elkövetőt. Mivel nem tudni, hol bukkan fel legközelebb, országos közleményben tájékoztatták a lakosságot, valamint felhívták a figyelmet az úgynevezett bagolyriasztó szerek mielőbbi beszerzésére. Ezek spray, gránát, vagy vízipisztolyba tölthető folyadék formában kaphatók, a nagyobb hipermarketekben és a drogériákban.

Rézfaszú Bagoly2

Köszönjük megtisztelő figyelmüket! Jövő héten a Zsákos Emberrel készült riportunkkal jelentkezünk, addig is legyenek nagyon óvatosak!

 

Norka

Be the first to comment on "Rettegés és pánik: a Rézf***ú Bagoly újra lecsap!"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.