Blood Salvage aka. Mad Jake (1990) (Őrült Jake)

Fivérek és nővérek eljött az öröm napja, elérkezett hozzánk Uncle Jake, Amerika mélydélének elismert autódoktora. Nincs karburátor amit ki ne dugaszolna, nincs kipufogó amit meg ne foltozna, nincs szerv amit donor hiányában meg ne szerezne, mert felebarátunk szeretete mindennél fontosabb! Üdvözlégy Mária, az Úr van teveled, áldott vagy Te az asszonyok között, és áldott a Te méhednek gyümölcse Jézus!

Testvéreim! Mindannyian ismerjük a Pruitt család megrázó történetét! A szegény lelkeket, kik anya nélkül nőttek fel! De Jake bácsi nem hagyta magukra fiait, de nem ám! Retardáltságuk ellenére megtanította nekik az Isteni csodát, felebarátunk megsegítését! Halleluja! Gúnynevével ellentétben Jake bácsi nem elmebeteg. Jó, jó, el kell ismerni szereti a kislányokat és igen, kirabolja és megöli az embereket de hát, melyikünknek nincsenek hibái, ki ne dobott volna már el szemetet az utcán; ki ne kívánta volna meg édesanyja ínycsiklandó almáspitéjét, amint az ablakpárkányon hűlt; ki nem ment volna át már a piroson, ugye?! Senki sem lehet tökéletes, de a tökéletességre kell törekedni, és Jake bácsi ezért mindent meg is tesz. Hisz az áldott anyaszentegyházban, Urunk parancsaiban, és a csatkai Szűz Mária áldásával elvesz, hogy másokat segíthessen. Halleluja! Halleluja!

Ennek a jócselekedet áradatnak lett szent áldozata az Evans család. Igen, megérintette őket a szent hit szelleme és Jake bácsi áldott szikéje, hogy valahol névtelenségbe burkolózott testvéreink beteg máját és veséjét, az ördögre vetett pillantástól megfertőződött retináját kicserélhessék! Áldott a Jézus, Halleluja! Mert sokan most azt mondjátok, hogy bűn amit elkövet? Hogy az autósztráda nem azért van, hogy „ártatlan” embereket ejtsenek „rabul” és hadakozásuk ellenére, operálják ki szerveiket? Neeeem, Testvéreim, nincs igazatok! Mert mit mond erről a biblia?! Ne lopj, kivéve ha azzal másokat segítesz! Halleluja!!  És ezeknek az embereknek az életét, a mindennapjait csak az önzés, a kapzsiság és a mohóság töltötte ki, de Jake bácsi két áldott fiával megmutatta nekik a helyes utat! Halleluja! Szívüket és lelküket visszaadták Jézusnak, ezáltal megtisztultak és bebocsátást nyertek a Mennyország kapuján! Így hát köszönjük Neked Uram, hogy eme bűnösöket megfürdethetjük Jake Pruitt megszentelt formaldehid kádjában! Köszönjük Neked, hogy ezeknek az elveszett városi lelkeknek, biztos otthont nyújthatunk! Mondjátok halleluja! Mert ha mondjátok, akkor a környezetetek majd látja, hogy nem szégyellitek a hiteteket és ők sem fogják! Halleluja! Isten szeret benneteket, jöjjetek és….adakozzatok! Halleluja! 😀

 

Értékelés: 6/10

 

Miskei

Be the first to comment on "Blood Salvage aka. Mad Jake (1990) (Őrült Jake)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.