15+1 stíluslecke, amit a horrorfilmekből tanulhatunk

A következő kis irománnyal elsősorban a hölgy olvasóknak kedvezek, de remélem nem csak ők fogják élvezni! Fogadjátok szeretettel!


1. Bár a hófehér bőr nagyon szép, ha még tovább halványítod, nem biztos, hogy mindenkinek egy szexi gésa fog beugrani róla… Válassz a bőrszínednek megfelelő színű alapozót, és maradj a korrektornál, amíg nem találod meg!

2. Ha rossz állapotú a bőröd, ne gondold, hogy a feltűnő kiegészítők elterelik a figyelmet. Keresd fel a bőrgyógyászt vagy a kozmetikust és hanyagold addig a karakteres ékszereket! A hokimaszk nem rossz választás, de ha viseled biztosan többen megbámulnak majd!

3. Jobb, ha gyantázol, a penge nem csak a bőrirritáció veszélyét rejtheti…

4. Ne vidd túlzásba a testmódosítást az arcodon! Az egy dolog, hogy nem ismersz magadra egy bizonyos számú piercing felett, de ha kiveszel egyet csúnya heget fog hagyni. Gondolj bele, mi lesz később: ráncok és hegek is?!

5. A kéjgyilkosok a teltebb csajokra buknak, hogy beleférjenek a bőrükből készült ruhába. Úgyhogy húzás edzeni!

6. A csokornyakkendő vagány választás, nem csak jelmezbálban viselhető! Ha még nem tetted, ideje a rendszeres bringázást is kipróbálnod, praktikus, gyors, gazdaságos, és ha nem a szmog felhő közepén csinálod, egészséges is.

7. Barna hajjal több esélyed van a túlélésre! Rosemary nem elég, hogy szőke volt, még kihívó frizurát is vágatott magának Vidal Sassonnal. Nem is csodálkozom, hogy egy egyszerű sorozatgyilkos elől menekülés helyett a Sátán gyermekét kellett kihordania. Egyéb hajszínekről még nem készült statisztika, de a biztonság kedvéért nem árt, ha egy szőke barátnőt magad mellett tartasz vészhelyzetben!

8. Ne szégyelld, ha őszül a hajad! Viseld büszkén és felejtsd el a természetellenes hajszínekkel való kacérkodást a drogéria polcai előtt! Ha nagyon zavar, lehet már eredeti hajszínt visszaállító hajsprayt is kapni.

9. Legyen nálad mindig kényelmes cipő és plusz egy réteg ruha, sosem tudhatod, mikor kell nagyon gyorsan menekülni!

10. Ha van valamilyen megváltoztathatatlan dolog a külsődben, ami borzasztóan zavar, ne a leplek alá rejtés taktikáját válaszd, hanem hozd ki az adottságaidból a maximumot!

11. Használj lépcsőt a lift helyett, nagyszerűen kiváltja a kardio edzést.

12. Ne zuhanyozz többször egy nap, mert lemosod a bőröd természetes védőrétegét. Amellett, hogy kiszárad és fogékonyabb lesz a fertőzésekre,  nem kellemes, ha meztelen vagy, mikor beüt a krach.

13. Egy klasszikus, antik ékszer a halálod után sem fog kimenni a divatból, megéri a befektetést!

14. Vagy a szemed, vagy a szád emeld ki jobban, amikor extrém sminket készítesz, különben rémisztő lesz a végeredmény. Ha lefolyik rólad, még inkább…

15. Jessica Biel texasi láncfűrészes szettjeiből három tanulságot is levonhatunk: a fehér atléta univerzális ruhadarab, mely minden stílusba beilleszthető; ne felejtsük el a napégés elleni védelmet; illetve ne hanyagoljuk el a hónalj bőrének megfelelő ápolását, ki tudja, mikor kell totál plánban mutogatni.

+1  jó tanács: Szeresd a tested, érezd jól magad a bőrödben, mert a máséban előbb-utóbb büdös lesz!

DeerWoman

2 Comments on "15+1 stíluslecke, amit a horrorfilmekből tanulhatunk"

  1. Ne vidd túlzásba a testmódosítást az arcodon! Az egy dolog, hogy nem ismersz magadra egy bizonyos számú piercing felett, de ha kiveszel egyet csúnya heget fog hagyni. Gondolj bele, mi lesz később: ráncok és hegek is?! Hellraiser -ez a legjobb 😀

  2. Zseniális.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.