Kottentail (2007)

Itt a húsvét, mi lehetne ilyenkor jobb, mint egy amatőr idiotizmus egy redneckről, aki mutáns nyúllá változik és playboy nyuszikat gyilkol?! A végeredményt nézve: bármi!

Nyulakon kísérletezik egy kutató központ, amit két aktivista nem néz jó szemmel, és megszöktetik az egyik vegyszerekkel teletömött nyuszikát – amit az egész film alatt egy nagy szemű plüssnyúl testesít meg. A friss levegőre juttatott állat Hans Kottentail farmjára téved, aki elkezd vele harcolni, mire a tapsifüles megharapja. Innentől az öreg Hans már nem viselkedik normálisan, szalonna helyett sokkal inkább a répát kívánja, a fülei és fogai is erős változáson esnek át, és szép lassan egy vérnyúllá alakul, aki letépett fejekkel kosarazik.

A manapság divatos képregényes keretbe foglalták ugyan, ennek ellenére trash-sel van dolgunk, poénok akadnak szerencsére, de a gore eléggé hiányzik belőle. Viszont vannak cicisnénik, meg ugye egy flanelinges vérnyúl, a „színészek” között pedig ott van Bridget Marquardt, Hugh Hefner háremének egyik ismertebb arca.

Sok logika nincs a történetben és a szinopszis ezerszer többet ígér mint a végeredmény maga, szóval nem érdemes rápazarolni 75 percet, de azért boldog húsvétot az úristókátáját neki!

 

Értékekés: 2/10

 

Miskei

3 Comments on "Kottentail (2007)"

  1. remélem, te se nézed végig 😀

  2. …esetleg megsúghatná valaki, hol tudom letölte…izé…megvásárolni ezt a filmet. Keresem egy ideje, tényleg kéne 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.