Vampire ficken um halb eins (19??) (A vámpírok fél egykor b*sznak)

Tudvalevő, hogy horror és a pornó műfaja nem ritkán szövődik össze, de hogy ez az ínycsiklandónak tűnő fúzió egy, a feltehetőleg kilencvenes években készült elborult német rajzfilmsorozatban realizálódjon, ráadásul úgy, hogy brutálisan végig-rímelik az egészet, az már valami egzakt tudományhoz közelít, haha! Nem véletlenül vált kölyökkorom kedvenc és egyben felejthetetlen meséjévé, hiszen a sírva röhögés, székről leesés és egyéb hasonló mellékhatás garantált!

ITT megtekinthető

A német Amor Film egy egész sorozatot szentelt ezeknek az elborult pornó-rajzfilmeknek, olyan blikkfangos címekkel, mint Hókefélke visszatér, A fütyingek, Vasfarkú herceg, Bisz és Basz stb. Ha nem is mindegyik ápol szoros viszont a horror műfajával, ebben a színes, falloszban gazdag gyűjteményben található még sci-fi, történelmi vagy éppen irodalmi ihletésű, brutálisan szexcentrikus mese, mindez gyönyörűen összecsengő rímekkel és maszturbáló angyalkával az elején. Egyszerűen kihagyhatatlan!!

Értékelés: 10/10

eyescream

3 Comments on "Vampire ficken um halb eins (19??) (A vámpírok fél egykor b*sznak)"

  1. Mért érzem hogy a szépség és a szörnyetegből is van ilyen?

  2. Hehe,erre emléxem,még kis szaros voltam mikor lopva sikerült megnéznem… 😛

  3. Jaj, az ilyeneken még fiatalon is csak fájdalmamban tudtam nyögni, bár lehet, hogy valakinek vicces, nekem speciel nem annyira.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.