Blood and Sex Nightmare (2008) (Vér és szexrémálom)

Kefélni nem akaró szűzlány, begerjedt kan, egy mindentől távol eső békés kis felnőtt kemping, illetve a múltból előtűnő, késsel és motorfűrésszel hadakozó sorozatgyilkos – hogy csak a legkommerszebb paramétereit említsem ennek a gyatra DVD-hulladéknak.

Miután Amy nem túl vidáman hazaér apja temetéséről, jó fej barátja egyből el akarja vinni egy vad szextúrára… akarom mondani egy békés felnőtt kempingbe, kicsit kettesben szórakozni. Addig-addig hajtogatja ezt Nick, míg végül a csaja rááll a dologra. Megérkezésük után öt perccel a roppant előzékeny helyi kertész felvilágosítja a Kedves Nézőket, miszerint a pár hamarosan meg fog dögleni. Addig is időhúzás gyanánt történik pár random módon elkövetett gyilkosság. Előbb a 69-es házban pornográf fotókat készítő pár esik áldozatul a szadista rémnek – srácnak konkrétan levágja a farkát, majd azt gyömöszöli a csaj szájába, amitől megfullad szegény -, majd pedig egy sitcom-külsőségekkel megtámogatott (értsd: különféle rajzfilmszerű hanghatások és gépies tapsorkán) parodisztikus jelenetsornak lehetünk tanúi, ahol apja és lánya egymást fenekelik el a borostás édesanyja legnagyobb közönyére, aztán mindhármukkal végez az ismeretlen gyilkos. Sőt, a fészerben még egy helloween-i bátorságpróbát tevő fiatalnak is jut a véres motorfűrészből.

Nick erősen próbálkozik, de Amy csak nem akar lefeküdni vele, helyette mindenféle gyötrő rémálmokat lát a helyi pszichopata arcról, így az elmegy kurvázni. Közben a kempingbeli gyilkos fellázad a kertész ellen – pedig anno ádáz szövetséget kötöttek a szabad gyilkolás vs legitim nekrofília tengelyén -, és kicsinálja, majd pedig azt az ágyban fetrengő kurvát teszi el láb alól, akivel Nick éppen közösülni szeretne. Nick visszafut a csajához, aki már sejteni véli a gonosz mibenlétét, s kocsijuk nem lévén az erdőben próbálnak egérutat nyerni. Nick nemsokára kinyuvad, így Amy-nek kell felvennie a harcot az őrült ellen…

Adott egy békés kis erdei kemping meg egy festői szépségű tó, szóval kicsit sem Péntek 13 hangulatú az egész, hozzávéve a gyilkos hasonló eredettörténetét. Ok, láthatunk néhány csöcsöt, de még ez sem kárpótol azokért az idióta és amatőr dolgokért, amit az egész cselekmény alatt a pofánkba kapunk. Színészi kvalitásokról ne is beszéljünk, mert olyan nem létezik, helyette aggasztóan rossz az egész produktum az első percétől az utolsóig, a maga misztikus szálával meg töménytelen olcsó és hatásvadász baromságával.

 Értékelés: 4/10

eyescream

Be the first to comment on "Blood and Sex Nightmare (2008) (Vér és szexrémálom)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.