Killer Eye: Halloween Haunt (2011)

Ismét eljött egy Halloween, és ilyenkor nincs is más hátra, mint meglepjünk magunkat különféle ijesztő horrorfilmekkel, úgymint ez a gyilkos testrészről szóló vállalhatatlan hulladék, melyben csúcsbéna jelenetekben egy belógott szemgolyó hentel, és némi leszbikus hajlammal felturbózott, félmeztelen csajok próbálnak szórakoztatni minket. Nem egyértelmű, hogy sikeretlen vállalkozás?!

Jenna, a főszerelőnk meghívja négy (enyhén hülye picsa) barátnőjét egy régi kúriába, hogy itt múlassák az időt Halloweenkor. Ház ki van rendesen dekorálva igénytelenebbnél-igénytelenebb Full Moon filmekből ismerős bábuval és szörnnyel (pl. Gingerdead man, Ghoulies, meg különféle ótvar gyilkos babák), szóval baromi „félelmetes” az egész. Isznak, szívnak, táncolnak, de mivel nem elég cool a hangulat, elkezdi hát nézni a Killer Eye c. szintén Full Moon gyártotta fosadék hulladékot, mert az majd biztos extázisba juttatja őket. Hát keményen rábasznak, mert nem!

Közben a szobában lévő kristálygömb is elkezd izzani, s amikor éppen senki sincs a szobában, az belevág a díszletként funkcionáló műanyag szemgolyóba, mire az feléled. Elsőként megtalálja a legnagyobb csöcsökkel rendelkező csajt, akit addig idéz, míg le nem veszi a melltartóját – és nézőként alaposan szemügyre nem vehetjük a bögyeit minden irányból -, majd mikor eleget láttunk belőle, kinyírja valamiféle sugár segítségével. (Hogy pótolják a kiesett luvnyát, ablakon beszökik egy ötödik ribi, aki előbb véletlenül rányit az elvonult leszbi-párra, de később már ő is a csöcsöt villantók táborát erősíti.) Egy másik spinét meg az ágyban cserkészik be a szemgolyó: takaró alatt bemászik a legkedvesebb testnyílásába, majd egészen felmegy, és száján jön ki. Jenna és társa már okosabb, mivel tükörrel, illetve egy szekrénybe tárolt (!) hegesztőmaszk segítségével nem engedik magukat a szemgolyónak megigézni, így az más áldozat után néz. Legvégén pedig egy kalapáccsal sikerül likvidálni az ördögi testrészt.

Gátlástalanul szar; ehhez nem is kell megnézni a filmet, már pusztán a címből sejthető. Igazából annyi maradt meg bennem ebből a hetven percből, hogy egy műanyag szemgolyó által megigézett csajok dörzsölik a mellüket meg esnek egymásnak, közben meg a Killer Eye fantasztikusan ratyi bevágásai mennek a tévében. Mondjuk azt nem értem, miért nem vonták bele a filmbe az erősebb nem képviselőit is, és akkor legalább lehetett volna némi béna soft szexjelenet vagy hasonló, nem csak hülye ordenáré picsogás. De hát nyilván van igény ilyen brutális faszságokra, különben nem csinálná a Full Moon.

Értékelés: 2/10

eyescream

Be the first to comment on "Killer Eye: Halloween Haunt (2011)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.