Bikini Girls on Ice (2009)

bikini_thumbBikinis csajok mélyhűtve. Yessss!! Ez kell nekem… Gondoltam nagy boldogan, ugyan már, hogy lehet egy ilyen, komplett történetet elmesélő címmel mellé lőni, de akkor még nem láttam, hogy ez Geoff Klein első rendezése, és a 3.1-es Imdb átlagról sem tudtam semmit. Van mikor a rajongók nem hibáznak…

 

Nem tudom érdekel e bárkit is a történet, de azért valamit mégiscsak dukál írnom, nehogy fedésben részesüljek. Egy csapat focista lány (hagyományos soccer) úgy szeretne pénzhez jutni, hogy bikinis autómosásba kezdenek. Az ötletadó srácok persze csak saját önző érdekeik miatt álltak elő ezzel az ötlettel, de a lányok amúgy is a testükből élnek, szóval belemennek. Azonban útközben lerobbannak, és egy elhagyatott útszéli benzinkúton kénytelenek eleget tenni mosási szenvedélyüknek. Persze jön egy öreg, egy önkéntes seriff, aki figyelmezteti őket, hogy „no miss, azt nem nem” itt magas lesz a vízszámla, de senki nem hallgat rá. A vízóra leolvasó pedig jön, és mindenkit hűtőládába tesz.

 bikini01

Abszolút amatőr, noname színészek, kivételt képez Suzi Lorraine, aki a maga hetvenhat filmjével eléggé rutinosnak számít, főleg ha kicsit csemegézünk a filmcímek között: Holocaust Holocaust; The Lord of the G-Strings, Satan’s Schoolgirls, The Erotic Time Machine. Hiába, na. Nem csak a filmben az élettől is azt kapja, ami jár neki.

bikini02

Meg kell említeni viszont, hogy a sablonos, kidolgozatlan, idióta történet, a jelentéktelen csajok, és a kevés gore mellett, azért borzasztó szép enteriőri munka jellemzi. Egy kívülről ilyen kicsi épületet, ennyire sok szobával ellátni, illetve megoldani azt, hogy minden egyes helységben legyen egy hűtő, komolyan mondom példaértékű. Én egy 50literes fagort nem tudok elhelyezni a 60négyzetméteres lakásomban.

Szerencsés bennfentesek már látták a folytatást is a Pinup Dolls on Ice-t. Én már tűn ülve, remegve várom, hogy megtekinthessem.

Értékelés: 2/10

Miskei

Be the first to comment on "Bikini Girls on Ice (2009)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.