7 Comments on "Magyar Fangoria #1 (2004/01. szám)"

 1. Jeffrey Lebowski | 2013-10-16 at 15:20 |

  Na, ez igen! Nagyon jó kezdeményezés! Ez az első szám nekem is megvan, de nagyon kiváncsian várom a továbbiakat! Köszönet előre is!

 2. Én jobban örülnék, ha letölthető formában raknátok fel, hogy legalább azok is hozzáférjenek, akik már nem vehetik meg a magazint..
  Gondolom vannak emberek még rajtam kívül, akik sajnos elég későn akadtak rá az újságos standoknál eme gyöngyszemre.

  Ezt a hibát nem lehetne valahogy orvosolni??

  • Kedves DaVinciBoy!
   Annyit szeretnék kérdezni, hogy szerinted így ebben a formában nem elérhetőek a magazin számai bárki számára? Mert szerintem itt az oldalon bárki megtalálja és kedvére olvashatja (sőt! Aki szeretné eredetiben is megveheti, ugyanis vaterán mindig van 1-2 eladó szám).
   Üdv, Raybeez

 3. Kedves DaVinciBoy!
  Megtisztelő lehetőség számunkra, hogy az oldalunkon megjelentethetjük ezeket a régi számokat. Ha letölthető lenne, azonnal ellenőrizhetetlenül terjedne akár illegális helyeken is. Kérjük tiszteld meg a Cinegore csapat és a Magyar Fangoria íróinak nem kevés munkáját azzal, hogy elfogadod ezt az exkluzív megjelenési formát.
  Üdv, DeerWoman

  • Teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy nem kevés munkába telt ez így elintézni ahogy, de én jobban szeretem a gépemen tudni az ilyen kincseket.
   Nem feltétlenül kell egyetérteni velem, de úgy gondolom ez nem olyan nagy kérés.

   Amúgy én is nézelődtem a vaterán, apródon, de sajnos volt, aki válaszra sem méltatott, volt aki dvd melléklettel adta volna csak az újságot..
   Szóval nem egyszerű az utólagos beszerzés sem.

   Csak, mint ötletet felvetettem, hátha megoldható lett volna, de ha nem, akkor nem.
   Végül is örüljünk annak ami van.

   Köszönöm a válaszokat!

   Sziasztok!

 4. Emlékszem kb. pont a napokban lehetett 10éve hogy az első Fangóriát megpillantottam az újságárusnál. Meg is van az összes példány, néha még ma is újraolvasok egy-egy példányt. Nagyon-nagyon sajnálom a mai napig h a magazin megszűnt 🙁

 5. Jajj de jóóó! 😀 Nekem mind megvan, csak sajnos az utolsóról maradtam le, de akkor ezek szerint végre azt is elolvashatom majd! ^_^

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.