VIOLENT SHIT – ERŐSZAKOS SZAR (15th Anniversary Edition)

ViolentShitGame_thumbDienes Zsolt – vagy ahogyan a műértő, horrorkedvelő közönség ismeri, Blizz – néhány barátjával 15 éve (!) alapította meg a Harvester-t, ami gyakorlatilag Magyarország első horrorfilmes weboldalának tekinthető, de a Fangoria magazin Trash Klubjának vezetőjeként is élen járt a hulladékfilmek szélesebb körű terjesztésében, az Indiana Jones és a múmia átka c. saját készítésű, méltán elfeledett klasszikust pedig már meg se említem, haha!

Na, de ami még ezeknél a tényeknél is lényegesebb a mi szempontukból, hogy ugyanebben az évben jelent meg Andreas Schnaas német rendező, roppant fárasztó, viszont gore-ban annál inkább bővelkedő Violent Shit-jének harmadik része, az Infantry of Doom (a.k.a. Zombie Doom).

ViolentShit_1
Blizz úgy gondolta, hogy nosztalgia gyanánt újra előveszi és leporolja a film, általa készített (Hellraiser-es hangulatú intróval spkelt) játék-átiratát, és azt letölthetővé is teszi. Bízva abban, hogy a mai napig vannak olyan Sulin és társain (Revenge on Police, Revenge on Army) nevelkedett fanatikus rajongók, akik  old-skool bűnös élvezetként veszik magukhoz ezt az “állóképes grafikus/szöveges” játékot!

A játék szabadon letölthető: http://violentshit.segapirate.hu/

Be the first to comment on "VIOLENT SHIT – ERŐSZAKOS SZAR (15th Anniversary Edition)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.