Avalanche Sharks (2013)

avalanche_thumbAlacsony költségvetésű szarfilmekre szakosodott emberkék úgy látták, hogy a 2011-es Snow Shark szürreális címmel ellátott fércműben szereplő, hóból emberekre támadó vérszomjas ragadozók valamilyen szempontból nem voltak elég meggyőzőek, így két évvel később, ugyanazon tematikában elkészítettek még egy hasonló agymenést.

Pár síelő meg snowboardos arc eltűnik a hegyen, semmi extra. Főszereplő fiatalok pont odautaznak, semmi sem zavarja őket, hiszen vagányok. Aztán még több rejtélyes eltűnés történik, sőt, egyesek még különféle nem oda tartozó, fura lényeket is látni vélnek. Még mindig semmi gond. A vezetőség úgy véli, hogy az évente esedékes (idegenforgalmi szempontból kiemelkedő) Bikini Havas Napot akkor is meg fogják tartani, meg különben is tökre hülyeség ez a hóból támadó cápa-mese…

FINE-TUNING-SHARKSEredetileg Sharalanche címmel kezdték el forgatni – Sand Shark folytatása lett volna, mármint a téli verzió ebben az extrém-cápás műfajban -, ráadásul a nagybecsű Brooke Hogannel, aki aztán nem ért rá, így végül nélküle készült el az egész produkció. Valljuk be, szinte észre se venni a különbséget, haha!

avalanche_1Elsőre ami feltűnik, hogy tele van semmitmondó jelenetekkel, felesleges ál-konfliktusokkal, bugyuta, sehova sem vezető dialógusokkal stb., szóval a nagybetűs Unalommal. Én mondjuk azt sajnálom legjobban, hogy a címszereplő ragadozók alig-alig tűnnek fel, leginkább csak uszonyaikat mutatják meg (de milyen elcseszett animáció az is!!) és rusnya pofájukat is maximum akkor, amikor egy pillanat alatt bekajálják az áldozatot. A zenés-síelős részek ugyan tűrhetőek, de ezek kb. a film 5%-át teszik ki, a többi viszont meglehetősen álmosító és szar.

Értékelés: 3/10

eyescream

 

Be the first to comment on "Avalanche Sharks (2013)"

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.